2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهنمایی که بودم معلم هنرمون گفت ازاین دفترچه های تمرین خط بگیریم ۴تادفترچه ن که تویه پکن از تمرین ح ...

ما هم داشتیم من ولی خیلی جدی نگرفتم اون سال ها

خانوادگی دست خطمون خوبه...کتابیه تمیز مینویسیم😂

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
خانوادگی دست خطمون خوبه...کتابیه تمیز مینویسیم😂

خیلی هم عالی ، منم دوس دارم خطم بهتر شه البته اگه زور بزنم و آروم بنویسم خوب میشه ولی به صورت معمولی خوب نیس

چه خوب ! بیشتر چه جور چیزایی می نوشتی یا می کشی

به نوشتن فانتزی خیلی علاقه دارم رمانی که الان دارم مینویسم درباره یه دختر نیمه زاله که وقتی بدنیا میاد با یه بچه مرده جا به جا میشه وناپدریش یه مرد مافیاس  مرده میمیره و یه نامه که از قبل برا دخترش نوشته وکیلش به دختره میده دختره خانوادش رو پیدا میکنه و تنها نوه ای دختری پدر بزرگشه و دختره افسون گره یعنی کلا جادو میکنه و........

از نقاشیم کلا فانتزی مثل یه بچه پاندا که یه پروانه روی دماغش نشسته یا یه پری دریایی ولی تازه چهره کشی رو شروع کردم فعلا عروسکی میکشم تا کم کم چهرکشی رو نحرفه ای شم 

به نوشتن فانتزی خیلی علاقه دارم رمانی که الان دارم مینویسم درباره یه دختر نیمه زاله که وقتی بدنیا می ...

خیلی خوبه اتفاقا من فانتزی خیلی دوس دارم؛ یکی از دوستام خیلی تو نقاشی و طراحی های فانتزی خوبه کاراکتر و اینا 

من قبلن یه جایی یه مقاله خوندم که بهم کمک کرد. به نظرم باحال بود و طرف صادقانه در مورد تجربه ی خودش نوشته بود. به نظرم یه چک کن شاید انگیزت برای خوب شدن دست خطت بیشتر بشه.

https://www.elahetahan.ir/how-to-improve-your-handwriting/?n=1