2777
2789
عنوان

حاجییی پشمامم 😐 کی فیلم باغ گیلاس رو دیده😐😐🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 89 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم 

دیگه برگی نمونده بریزه 😐

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
بیشتر ببینید
بابا میگم دو تا زن باهم ازدواج کرده بودن تو فیلم اینا هم عادی بوده اونموقع؟😐🤲

وا دیگه چرت نگو کجا دوتا زن باهم ازدواج کرده بودن؟ 

دوتا عروس و دوتا داماد بودن عروسیشون تو یه شب بود 

دامادا تو قسمت مردونه بودن تو ندیدی 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید
عارع😁 توعم هسی؟

افکورسس

کاش امروز یکی بیاد یه خبر خوب بهت بده، که جیغ بکشی بگی واااای خدا جونم باورم نمیشه، همینقدر خوشگل ذوق کنی♡         -                                                                                                                             روح هایی که متعلق به همند، همیشه راهی به هم پیدا میکنند♡
بیشتر ببینید

خودم موندم پرزام ریخت😔😔😔😔

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.
بیشتر ببینید
وا دیگه چرت نگو کجا دوتا زن باهم ازدواج کرده بودن؟  دوتا عروس و دوتا داماد بودن عروسیشون تو یه ...

ایناشو نشون نداده بود تو تیکه های:/

فق دو تا زن بقله هم بودن حلقه ک دست کردن همو بوسیدن😐

💜I'M AN ARMY
تصنسپسننسنسن😐😐😐  آخ خیلی قدیمم‌ نی دهه۷۰ برای قبل انقلاب نی ک

منو خواهرام هر وقت به هم میرسیم لب می‌دیم.. فقط با دو تا خواهرام آخه عشق همیم

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا.