sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 عنوان ی لحظه بیایین 89 بازدید | 18 پست ده هزار بار تاپیک زدم کسی جوابمو ندادمن ی ترشحات خونی خفیف دارم قبلا عفونت داشتم دکتر برام قرص نوشت الان قرصا رو مصرف کردم میگم عفونته داره بیرون میاد؟؟؟؟ به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن... 1400/02/13 | 13:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahaa73 عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 3422 خیر عفونت مقاوم شده دکتر بهتری مراجعه کن یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 خیر عفونت مقاوم شده دکتر بهتری مراجعه کن ولی ب نظر خودم دارم خوب میشم به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
rahaa73 عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 3422 ولی ب نظر خودم دارم خوب میشم چی بگموالا شاید یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 چی بگموالا شاید توروخدا کمکم کنین ی کوچولو درد هم دارم به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
rahaa73 عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 3422 هر نوع ترشحی که رنگ غیر طبیعی داشته باشه بو بده و... نیاز به بررسی داره اگر تا حالا پاپ اسمیر ندادی بده اگر تب داری بیحالی و ...حتما پیگیری کن اگر سه روز از مصرف داروهات گذشته و بهتر نشدی پیگیری کن یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 هر نوع ترشحی که رنگ غیر طبیعی داشته باشه بو بده و... نیاز به بررسی داره اگر تا حالا پاپ اسمیر ... هیچ کدومو ندارم فقط ترشح غیر طبیعی به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
rahaa73 عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 3422 توروخدا کمکم کنین ی کوچولو درد هم دارم تاپیک بزن از ماما ها سوال کن اما خود درد نشونه عفونت یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا
rahaa73 عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 3422 هیچ کدومو ندارم فقط ترشح غیر طبیعی نزدیک پریودت نیست؟ یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 تاپیک بزن از ماما ها سوال کن اما خود درد نشونه عفونت چجوری از ماماها راهنمایی بخوام به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 نزدیک پریودت نیست؟ نه به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 چجوری از ماماها راهنمایی بخوام کمکم میکنی به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
rahaa73 عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 3422 چجوری از ماماها راهنمایی بخوام تاپیک بزن ماماهای نی نی سایت سوال تخصصی یا مثلا بزن دور از جون فکر کنم سرطان گرفتم زودی همه میان😅 یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 خیر عفونت مقاوم شده دکتر بهتری مراجعه کن ایشالله هر چی از خدا میخوایی خدا بهت بده آخه دارم میمیرم به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 تاپیک بزن ماماهای نی نی سایت سوال تخصصی یا مثلا بزن دور از جون فکر کنم سرطان گرفتم زودی همه میان😅 😂😂😂اوکی مرسی به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...