sarazar مدیر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 عنوان ی لحظه بیایین | مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 18 پست ده هزار بار تاپیک زدم کسی جوابمو ندادمن ی ترشحات خونی خفیف دارم قبلا عفونت داشتم دکتر برام قرص نوشت الان قرصا رو مصرف کردم میگم عفونته داره بیرون میاد؟؟؟؟ به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن... 1400/02/13 | 13:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahaa73 عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 3422 ایشالله هر چی از خدا میخوایی خدا بهت بده آخه دارم میمیرم حق داری میدونم ولی یک مدت شرت نپوش دامن بپوش دکتر بهت گفت عفونت واژن یا عفونت ادراری؟ یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 حق داری میدونم ولی یک مدت شرت نپوش دامن بپوش دکتر بهت گفت عفونت واژن یا عفونت ادراری؟ واژن به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
rahaa73 عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 3422 واژن قرص قرص ها نه پماد کلروتیمازول ده تا همراه با ده تا اپیلکتور که هر سری بندازیش دورفلوکنازول ۳ تا هر سه روز یک بار یکدونه صابون گوگردی قویاینارو درکتار هر دارویی دکتر بهت داد استفاده کن یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 قرص قرص ها نه پماد کلروتیمازول ده تا همراه با ده تا اپیلکتور که هر سری بندازیش دور فلوکنازول ۳ تا ه ... ممنونم ازت😘😘😘😘 به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...