2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه مدت خیلی احساس بدبختی میکردم بعد که حالم خوب شد دوس داشتم بدبختی دیگران ببینم اونایی که ازشون بدم میومد اذیتم کرده بودن  مخصوص خواهر شوهر ام

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖

به قول پریناز تو ابد و یک روز اینقدر خودشون بدبخت هستن از اینکه میبینن یکی از خودشون بدبخت تره خوش حال میشن که تنها نیستن . عموما بیکار هم هستن ;)

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

منم یه مدت خیلی احساس بدبختی میکردم بعد که حالم خوب شد دوس داشتم بدبختی دیگران ببینم اونایی که ازشون ...

ولی  نباید از بدبختی دیگران خوشحال شد چون ممکنه این بلا ب سرخودمون هم بیاد 

ولی  نباید از بدبختی دیگران خوشحال شد چون ممکنه این بلا ب سرخودمون هم بیاد

ولی انصافا بعضی ها خوبشون میشه بعضی ها که خیلی ظلمن راست میگن چوپ خدا صدا نداره اینقد در حقم ظلم کردن که روز بعد عروسیم از خونه انداختنم بیرون جهازم تحقیر کردن دست آخر دختر خودش عروسی بود با عروسی کرده بود مرد

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖
ولی انصافا بعضی ها خوبشون میشه بعضی ها که خیلی ظلمن راست میگن چوپ خدا صدا نداره اینقد در حقم ظلم کرد ...

راست میگن چوب خدا صدا نداره دیر زود داره سوخت سوز ندلره این کاری ک درحقت کردن واقعان حقشون بوده دلت شکستن خدا هم دلشون رو شکست

وقتی همه جوره تو زندگی ادما فشار وجود داشته باشه ،کم کم خیلی چیزاشون تغییر میکنه که یکیش همینه که از بدبختی دیگران لذت میبرن و الان هم کم نیستن چنین ادمایی ...

یذره تو بطن خیلی چیزا بریم میبینیم که شاید حتی خودمونم مشکلات دیگران برامون بیشتر جذابیت داره و دنبالش میکنیم ببینیم چخبره تا خوشی هاشون

😍😍😍