2821
2789
عنوان

اعصبانیت

159 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها تورو خدا کمکم کنید من قبلا اینطوری نبودم ولی چن ماهیه که اصلا نمیتونم خشم خودمو کنترل کنم زود عصبی میشم حرف زشتی یا فهش نمیدم ولی تند برخورد میکنم با شوهرم بعدشم که اروم شدم میشینم گریه میکنم که چرا فلان رفتارو داشتم زود پشیمون میشم بعدش تورو خدا قرصی اگه میشناسین بهم معرفی کنید یا هر راه دیگه ای اخه من چکار کنم اینم بگم سر هیییچ الکی الکی عصبی میشم مثلا شوهرم بگه غذا بده بخورم اگه غذا اماده نباشه میگم اماده نیست میگه خو ی چی دیگه بیار بخورم منم عصبی میشم همههه چیش میگم اونم هیچ نمیگه بچه ها نمیدونم درکم میکنین یا ن ولی  خیلیییی بده بهم راه حل بدید

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو چند وقته اینحوریی من ی عمره اینجوری ام😂

قرص ک نه.قرص اصلا نخور ک بدتره

چند وقتی باید اون لحظه ای ک میخوای عصبانی بشی جلوی خودتو بگیری.تو دهنت مید ک ی چیزی بگی از رو عصبانیت ولی یادت بیار ک قبلا تو این موقعیت چی میگفتی اونو بگو.شده دهنتو با دستت نگه دار ک باز نشه و بخوای تندی کنی

کم فکر کن بخواب دغدغه ذهنی زیاد داری. چیز شیرین کمتر مصرف کن

اره دقیییییقاااا  فکرم زیاده خیلیییی فکر میکنم  خوابم کمه کلا وقتیم میخوابم هرررشب خواب بد میبینم ولی شیرینی مصرف نمیکنم ولی خب فکر ها خودشون میان تو ذهنم عصبی شدم 😭😥

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز