2777
2789
عنوان

اعصبانیت

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 27 پست
اره دقیییییقاااا  فکرم زیاده خیلیییی فکر میکنم  خوابم کمه کلا وقتیم میخوابم هرررشب خواب بد ...

نگران نباش فقط یادت باشه همینطور که خدا با همه مهربونه تو هم باید با همه مهربون باشی. سعی کن وقتی میخوای به کسی حرف بزنی خودتو بزار جاش و ببین چقد ناراحت میشی💔💔💔💔

عصبی.عصبی.عصبی.عصبی

تو چند وقته اینحوریی من ی عمره اینجوری ام😂 قرص ک نه.قرص اصلا نخور ک بدتره چند وقتی باید اون لحظه ...

اره بیشتر وقتا با خودم میگم کنترلش میکنم هیچی نمیگم ولی نمیشه خیلی حس بدیه که اینطور باشی چون داخلت همش فکره و اشوبه من خودم ارامش فکری و روحی ندارم 

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شوهرم سر اعصابم همش قهره یا فحش میده

شوهر من هیچی نمیگه بهم ولی بعدش خیلی گریه میکنم که چرا اینطوری باهاش رفتار میکنم

اره بیشتر وقتا با خودم میگم کنترلش میکنم هیچی نمیگم ولی نمیشه خیلی حس بدیه که اینطور باشی چون داخلت ...

حب شاید این چند وقت ی اتفاقی برات افتاده ک اون حالتو اینجوری کرده.بگرد اون اتفاقه رو پیدا کن

حب شاید این چند وقت ی اتفاقی برات افتاده ک اون حالتو اینجوری کرده.بگرد اون اتفاقه رو پیدا کن

نمیدونم هیچی یادم نیست فعلا ولی قبلنا خیلی حافظم خوب بود عالیییی بودا الان بیشتر وقتا چیزی گم میکنم یا مثلا چیزی یادم نمیاد 

نمیدونم هیچی یادم نیست فعلا ولی قبلنا خیلی حافظم خوب بود عالیییی بودا الان بیشتر وقتا چیزی گم میکنم ...

خب ی چیزی هست ک فکرتو مشغول کرده اینه ک اینجوری یادت میره 

مشاوره میتونه بهت کمک کنه ولی اگر خودت نخوای نه.اگر خودت بخوای بدون مشاوره ام میتونی خودتو درمان کنی.

ب نظرم ی چند وقتی کارایی انجام بده ک خوشحالت میکنه.مثلا برای خودت کادوهای کوچیک بخر.هر چی ک دوست داری.مثلا خودکار رنگی گوشواره (طلا نه ها😂)

اگر میتونی با شوهرت وقتی خیابونا خلوته (به خاطر کرونا)برید قدم بزنید.هر خبری ک خالتو بد میکنه اصلا نخون.یعنی اگر کانالی داری ک خبر بد میذاره لفت بده.اکر با کسی در ارتباطی ک انرژی منفیه و فقط از بدی حرف میزنه ی چتد وقتی ارتباط نگیر باهاش.فیلمای طنز نگاه کن.آهنگ بذار الکی برقص حتی اگر بلد نیستی.ورزش کن.خوردنیایی رو بخر ک دوست داری. 

مثلا برای خودت حایزه بخر بعد بگو اگر عصبانی شدی از چیزی و عصبانیتتو نشون ندادی و مثل قبلت رفتار کردی میتونی از این حایزه ات استفاده کنی وگرنه محبوی بدیش ب فلانی.مثلا لباسم خوبه

خب ی چیزی هست ک فکرتو مشغول کرده اینه ک اینجوری یادت میره  مشاوره میتونه بهت کمک کنه ولی اگر خ ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

شوهر من هیچی نمیگه بهم ولی بعدش خیلی گریه میکنم که چرا اینطوری باهاش رفتار میکنم

بديش اینه هر دومون حسابی مغروریم هیچوقت از بچگی عادت نداشتیم عذر خواهی کنیم مگر اینکه بحث مرگ و زندگی درمیون باشه 😂ما حسابی از این اوضاع لذت می‌بریم چون از نظرش من نمیتونم چیزی بگم یا گیر بدم منم خوشحالیم از اینه ک دیگه لازم نیست براش غذا درست کنم و... خیلی آسون میگذره

بديش اینه هر دومون حسابی مغروریم هیچوقت از بچگی عادت نداشتیم عذر خواهی کنیم مگر اینکه بحث مرگ و زندگ ...

الهییییییییی  دختر چه باحال