2777
2789
عنوان

چرا دانشگاه؟

318 بازدید | 31 پست

بچه ها اگه تحصیلات دانشگاهی دارید بگید چه مقطعی و چه رشته ای و دلیل واقعیِ ادامه تحصیلاتون چی بوده؟

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌

من ترم دوم کارشناسی ام 

من خودم عقیده دارم تحصیلات تاثیری تو شعور و شخصیت فرد خیلی نداره 

ولی داریم تو جامعه ای زندگی میکنیم که هیچ بهایی به ادم تحصیل نکرده نمیدن 

همین خود من خیلی دنبال کار گشتم ولی چون دیپلم دارم. و هنوز لیسانس نگرفتم هیج جا کاری برام نیست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الان اینجا فقط انرژی منفی میگیری چون فعلا اوضاع دانشگاهو کار خوب نیس ولی اگر واقعا سمج باشی از رو ...

👍👍👍👌👌👌 آره واقعا پشتکار فاکتور مهمیه

من ترم دوم کارشناسی ام  من خودم عقیده دارم تحصیلات تاثیری تو شعور و شخصیت فرد خیلی نداره  ...

دقیقا 

جامعه‌ی ما مدرک محوره و نه مهارت محور

من کلی انرژی گرفتم عزیزم  کاش همه براشون میسر شه تو رشته ای ک عاشقش هستن تحصیل کنن

ان شا الله همیشه موفق باشید

اگر ما انسان ها تو مسیر بهم کمک کنیم همه پیشرفت میکنیم

مشکل الان تحصیلات و علم، بیشتر خود استاد ها و دانشگاه هستن که افراد مستعد و با تلاش رو سرخورده میکنن

کارشناسی زبان میخونم چون عاشق درس خوندنم و سواد برام خیلی مهمه

چه عالی 👌 موفق باشید ❤ بهترین اتفاق اینه که آدم مشغول به چیزی باشه که دوسش داره