2777
2789
عنوان

چرا دانشگاه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 31 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ارشد دارم دوتا دانشگاه دولتی توپ درس خوندم راهنمایی دبیرستانم تیزهوشان بودم الانم 9 ساله که درسم ...

چه عالی 👌 موفق باشی

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌
خیلی بهشون برخورد خواهید کرد و همچنین استاد راهنماهایی که فقط دنبال پولن و اصلا توجهی ب شما ندارند

و البته متأسفانه بعضی از استادا دچار خود بزرگ بینی هستن و صرفا می‌خوان دانشجو رو تحقیر کنن ...

چه عالی 👌 موفق باشی

قربونت

موفقیت یعنی حال خوب

دانشگاه کلی دیدمو باز کرد آدمای خوب زیادی دیدم که تا آخر عمر تاثیر مثبتشون توی زندگیم هست

سختی هایی کشیدم که وااااقعا بزرگترم کرد، یاد گرفتم چطوری گلیممو از آب بکشم بیرون

من كارشناسي علوم سياسي زدم - بنظرم رشته جالبيه در واقع تلفيقي از رشته تاريخ و جامعه شناسي و حقوقه اما خب براي پيشرفت از طريق اين رسته بايد ادامه تحصيل بدي و بنظرم بهترين شغل براي خانوما ميشه استاد دانشگاه شدن با اين رشته

كارشناسي ارشد مديريت بازرگاني خوندم - خيلي خيلي راضيم از اين رشته، بنظرم رشته زنده و فعاليه و با زندگي روزمره هم خيلي سروكار داره و واقعا پشيمونم كه چرا كارشناسي هم نخوندم اين رشته رو 

بازار كار زيادي داره و حتي يه جورايي اگر سرمايه لازم رو داشته باشي ميتوني كسب و كار خودت رو راه بندازي و بنظرم جاي پيشرفت زيادي داره

و البته متأسفانه بعضی از استادا دچار خود بزرگ بینی هستن و صرفا می‌خوان دانشجو رو تحقیر کنن ...

بد جور دلم ازشون پره

اولین ادمیه که موفق شد وادارم کنه یکیو نفرین کنم

قربونت موفقیت یعنی حال خوب دانشگاه کلی دیدمو باز کرد آدمای خوب زیادی دیدم که تا آخر عمر تاثیر مثبت ...

آره واقعن، دانشگاه یعنی یه عالمه تجربه‌‌ی جالبناک

اسمت بامزه و جالبه 😅 ونگوگ الدوله