2777
2789
پدرش امام جمعه شهرمونه  ربطی به اینا نداره مهم تربیت خانواده اس وگرنه خیلی ها بی وضو شیر خوردن ...

صددرصد تمام اینا دست ب دست میده بچه صالح تحویل بدی....چون پدرش امام جمعه ست حتما باید خوب باشه ....نه

ما کفاش داشتیم ک امام زمان ب دیدارش رفته....ربطی ب سواد و پول دار و بی پول نیست...ب راه و روش خدایی بودنه..

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب زن صفت معنیش اینه یعنی مردی که دلش میخواد زن باشه مرد صفت یعنی زنی که دلش میخواد مرد باشه روا ...

یه سوال دارم مگ زنی ک میخواد مرد باشه یا مردی ک میخواد زن باشه چ عیبی داره من دوستانی دارم ک تغییر جنسیت دادن و ادمای فوق العاده ای هستن دقیقا همونجا منظور از زن صفت خود زن بود میخواستن توهین کنن از قدیم از بس گفتن گوشامون پر شده الان هی میخوایین رو پوشی کنین عزیزم  روپوشی دیگ بسه 

بنظرم ب جا این چرت و پرتا ب بچه درست اموزش بدیم ک چگونه باید برخورد کنه و نوع تربیتش رو درس کنیم ربط ...

یه چیزایی واقعا خود بچه رو آزار میده مثل شب ادراری

بچه آبجی خودم 14سالشه هنوز هرچی کتر بردنش خوب نشده

مثل 6 انگاشته شدن که خیلی میتونه روح بچه رو آزرده کنه

چون دوستان فکر میکنن منظورت با این تاپیک در صورتی که استاتر هیچ منبعی ذکر نکرده ،و اصلا جائز نیست تو ...

این کسایی ک تواین شبای عزیز اگر به اهل بیت توهین کنن کسایی هستن که تو کل عمرشون به جاهلیت میگذرونن و چ این شبا چ شبای دیگه حرفاشون تمومی نداره

از# اسلام باید دفاع کرد

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
دوجنسه یا هر چیزی یه نوع مریضیه ک همه باید به اونا احترام بزاریم من اجازه نمیدم کسی ب جنس خودم توهین ...

چه ربطی به احترام داره

الان دکتر به شما بگه فلان کار و کن تا بچت منگلیسم نشه بهش میگی 

منگلیسم یه بیماریه

من بهت اجازه نمیدم بهش توهین کنی؟

الان بحث جنسیت نیست چرا داغ کردی...

بعدم من با تمرکز بر موفقیت و دونستن قدر خودم و شناخت توانایی هام خودمو ثابت میکنم

زن یا مرد بودن اصلا مهم

نیست

مهم به هدف رسیدن

یه سری با ابزار زنانه میرسن

یه سری با ابزار مردانه

برتر دونستن خودت بخاطر جنسیتی که هیچ دخالتی در انتخاب و‌بدست اوردنش نداشتی حماقته درست مثل نژاد پرستی

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
هر کس هر جور ک خودش دلش بخواد برداشت میکنه گلم وگرنه بچه ی صالح فقط به شیر پاک وشیر با وضو نیست شا ...

کاملا موافقم...بعضی وقتا ما ی نکته ریز و بز اهمیت رو فراموش میکنم....درحالی ک خیلی مهمه

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..
این کسایی ک تواین شبای عزیز اگر به اهل بیت توهین کنن کسایی هستن که تو کل عمرشون به جاهلیت میگذرونن و ...

از اسلام بله

ولی نه از یک مطلبی که صحتش مشخص نیست 

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

چه ربطی به احترام داره الان دکتر به شما بگه فلان کار و کن تا بچت منگلیسم نشه بهش میگی  منگلیس ...

نژاد پرستی ربطی ب جنس نداره ولی شما کاملا متوجه حرف من شدین امیدوارم همه بتونن حرف اصلیه منو درک کنن 

نمیدونم دعواها سر چیه

آدم یا دین اسلام / مذهب تشیع رو قبول داره یا نداره

هر حرفی هم اعتبارش به منبعشه

اگر قبول دارین همشو قبول داشته باشین

اگرم ندارین که هیچی

این تیکه تیکه کردن یعنی چی؟؟

حواسمون باشه از دسته ی"الذّین جَعَل القرآن عِضین" نباشیم

🦋
یه سوال دارم مگ زنی ک میخواد مرد باشه یا مردی ک میخواد زن باشه چ عیبی داره من دوستانی دارم ک تغییر ج ...

زن صفت بودن و کم عقل بر حسب تغییر نگارش ترجمه عربی به فارسیشه واز زبان خود امام علی وپیامبر نبوده مهم اصل منظوره