2777
2789

اصن ربطی نداره 

ب تلقین خودتون بستگی داره 

و تربیت پدر و مادر 

و ذات اون آدم😁 و در کل شانس طرف🙄

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

من باور نمیکنم.....حتما لقمه حروم خورده اون بچه هرکس نتیجه گذشته خودشو میبینه....تجربه ثابت کرده

نه گلم گاهی بعضی چیزا امتحان الهی هستن، پسر حضرت نوح هم همینطور و پسرای حضرت یعقوب، و خیلی مثال های دیگه که حروم خور نبودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این افکار فمنستی زن ها رو از حقوق واقعیشون دور میکنه وقتت رو صرف دوختن دهن این و اون نکن به موفقیت ...

دوجنسه یا هر چیزی یه نوع مریضیه ک همه باید به اونا احترام بزاریم من اجازه نمیدم کسی ب جنس خودم توهین کنه و ب جا اینه ک بپری کله من یکم یاد بگیر مث من باشی تا جایگاه اصلیتو پیدا کنی

حدیث از پیامبر (ص)هست که خیلی از اینها رو به حضرت علی(ع)فرمودن

پیامبر ما انقدر مهربان و عادل بود که فکر نمیکنم به هیچ احد والناسی توهین کرده باشه. حضرت علی همسرش حضرت فاطمه بود. به نظرت میاد به زنا توهین کنه?

اگه این حدیث واقعا از پیامبر هم بوده باشه مطمئنم دستکاری شده به دست عرب های جاهل اون زمان شده. چون عرب های اون موقع زن هارو کم عقل میدونستن.

ولی پیامبر هیچ وقت توهین نمیکنه

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

لطفا پاک کن کامنتت رو

اونوقت چرا

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
[QUOTE=188758529]این افکار فمنستی زن ها رو از حقوق واقعیشون دور میکنه وقتت رو صرف دوختن دهن این و او ...

خوب زن صفت معنیش

اینه یعنی مردی که دلش میخواد زن باشه

مرد صفت یعنی زنی که دلش میخواد مرد باشه

روایات عربی هست برگردوندن به فارسی

متن انگلیسی نبوده که بگه ترنس

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
اون قدیمی اولیه نیستم

آهان باشه ممنون

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

درسته....بعضیا مسخره میکنن.....ولی بین من عادی با یکی مثل آیت الله بهجت...از زمین تا فلک فرق هست...خ ...

واقعا همینطوره عزیزم     یکی هم لقمه خیلی مهمه  یکی از چیزایی که به گردن پدرومادر هست درمورد فرزندش  دادن لقمه حلال

اونوقت چرا

چون دوستان فکر میکنن منظورت با این تاپیک در صورتی که استاتر هیچ منبعی ذکر نکرده ،و اصلا جائز نیست تو این شب و روز های عزیز کسی بخواد به این عزیزان توهین کنه.

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

پیامبر ما انقدر مهربان و عادل بود که فکر نمیکنم به هیچ احد والناسی توهین کرده باشه. حضرت علی همسرش ح ...

گلم من نگفتم پیامبر به زنها توهین کردن

پیامبر قطعا هر چیزی رو ک گفتن ب صلاح انسان بوده 

ماها خودمونیم ک تبعیض جنسیتی میکنیم وگرنه هممون انسانیم 

مرد و زن بودنم فقط از لحاظ جنسیتی نیست ک باهم فرق دارن 

از لحاظ خلق و خو هم هست

زن صفت یعنی مردی ک خلق وخوی زنهارو داره

نه اینکه بخوان ب زن توهین کن

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم