2777
2789
عنوان

مرگ مشکوک نوزاد آشنامون،!

| مشاهده متن کامل بحث + 5805 بازدید | 102 پست
تقصیرمادرشم وپدرشم هست نباید بچشو دست پرستارمیداشت که نمیشناسن بعدم الان دیگه وجدان کاری ازبین رفته

مجبور بودن دگ بچه بستری بوده اونجا مادر خونه بوده 3ماهه شده بود تو بیمارستان 

توی ترافیک ذهنم... تو یه آهنگ آرومی ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا هیشه میگن هرجقدر پول بدی همونقدر اش میخوری

الان من 29سالمه

بچه ندارم

میگم باید انقد پول داشته باشم برم خصوصی بعد اقدام کنم

واقعاااااا میترسم از دولتی

حتی چندماه پیش لوزمو با چندبرابر بیشتر تو خصوصی عمل کردم

گلم پس اگر اینجو ی بخوایم فکر کنیم بچه ای گه سالها زحمتشو کشیدی خیلی درد از دست دادنش سنگین تره نسبت ...

شما تجربه نداشتی چیزی توذهنته میگی . دقیقا همینجوره بچه ای بزرگ کردی داغش سختتره.ما فامیل داشتیم بچش بعد دوروز اورد توخونه حالشم خوب بود ۳روزبعدش براثرخفگی فوت کرد چندماه بعد بازحامله شد الانم ۳ساله میگذره اصلا یادش نیست. اما فامیل داریم پسر ۱۷سالش فوت کرد توکوها الان سالهاست عزاداره

الان من 29سالمه بچه ندارم میگم باید انقد پول داشته باشم برم خصوصی بعد اقدام کنم واقعاااااا میترسم ...

اصلا ربطی نداره گلم باید شانست خوب باشه فقط پرستارا اون شیفت که زایمان میکنی مهربون باشن من بیمارستان دولتی زایمان داشتم اون دخترم که از دست دادم بیمارستان خصوصی. اونقدری بیمارستان خصوصی اذیتم کردن بیشعورا تو دولتی اذیت نشدم

اصلا ربطی نداره گلم باید شانست خوب باشه فقط پرستارا اون شیفت که زایمان میکنی مهربون باشن من بیمارستا ...

ایییی خدااااا البته حرفت راسته

الان من 29سالمه بچه ندارم میگم باید انقد پول داشته باشم برم خصوصی بعد اقدام کنم واقعاااااا میترسم ...

مثلا تو بیمارستان خصوصی جون نداشتم روپاهام بعد زایمان وایسم داشتم میخوردم زمین انگار نه انگار گفت پاشو برو خودت بشور توبیمارستان دولتی کمکم کردن خودشونم کمک کردن شستنم لباس تنم کردن .ربطی نداره فقط شیفتاشون مهمه

من موقعی واسه زایمان بیمارستان دولتی رفتم اولش دکتر ماما مهربون شوخ اصلا عالی شانس من تا من زایمان کنم عوض شد کم مونده بود بزنتم که تکون نخور. شانسیه همه چی

حالا اما بزار وضعت اوکی باشه که دغدغه نداشته باشی واسه ازمایشا که خیلی زیادو گرون شدن وبعد زایمان که افتضاحه همه چی گرونه منم الان نی نی میخوام اما وضع مالیم میخوام خیلی خوب باشه باید تحت نظرم برم پسرشه

عزیزم لوزت و عمل کردی میشه بگی چطوری بود پروسش 

درد داشت؟بیهوشیش چطوره؟چندساعت طول میکشه؟مراقبت بعدش چطوره ؟ممنون منم مریض دارم 

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
عزیزم لوزت و عمل کردی میشه بگی چطوری بود پروسش  درد داشت؟بیهوشیش چطوره؟چندساعت طول میکشه؟مراقب ...

اره من سنگ لوزه داشتم

هیچ 2ساعت تقریبا طول کشید صبح رفتم بعدظهر اومدم

تا دو هفته م فقط بستنی خوردم و با شیاف درد تحمل کردم