2777
2789
عنوان

مرگ مشکوک نوزاد آشنامون،!

| مشاهده متن کامل بحث + 5805 بازدید | 102 پست
نه بابا من یه زایمانم طبیعی یکی سزارین هیچ از این خبرا نبود تو بیمارستان خصوصی .فقط موقع شیرینی گرفت ...

ننیدونم والا

من که از همه جیز زایمانم واقعا راضی بودم

از رفتار ها و رسیدگیشون تا اتاق عمل و ...

واقعا خوب بود همه جیز

مخصوصا پرستارهایی که برای بچم بودن دم به دقیقه میومدن پیشمون و چک میکردن ..تو اون  ۳۰ ساعتی که اونجا بودم حتی یبار هم خودمون پوشکشو عوض نکردیم .خودشون میبردن تمیزش میکردن میخوابوندن میاوردن یا کلا ساعت ها میبردنش بهش میرسیدن..واقعا دستشون درد نکنه 

😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم یکی از اقواممون کرونا گرفته بود بستریش کردن جوون هم بود و بچه هاش کوچیک خوب شده بود قرار بود ...

مورد مشابه داشتیم

اینم بگم پیرمرد آسم دار70 ساله داشتیم ک در هنگام کرونا تو اتاق موند و خانوادش بهش رسیدن و خوب شد

زن جوان 34ساله داشتیم ک بیمارستان خوابید و تمام.... 

توی ترافیک ذهنم... تو یه آهنگ آرومی ❤️
خب این هرروز میدیدش به نظر من هردوش سخته....  عین زهر تلخه

من یه دختر ۷ماه از دست دادم ریش کامل نبود نزاشتن ببینمش اصلا خیلیم گریه کردم اما هیچ ذهنیتی ندارم از چهرش الان بنظرم اگه میدیمش هیچوقت سرپانمیشدم

ننیدونم والا من که از همه جیز زایمانم واقعا راضی بودم از رفتار ها و رسیدگیشون تا اتاق عمل و ... و ...

میشه بگی کدوم بیمارستان 

خو مثلن اگ دختر بودد چی میشد همچنین میگی پسرررر بود انگار چیع 😐😐

فکر نکنم به اون قصد گفته باشه اطلاعاتشو داد فقط

کاش امروز یکی بیاد یه خبر خوب بهت بده، که جیغ بکشی بگی واااای خدا جونم باورم نمیشه، همینقدر خوشگل ذوق کنی♡         -                                                                                                                             روح هایی که متعلق به همند، همیشه راهی به هم پیدا میکنند♡
ما هم یکی از اقواممون کرونا گرفته بود بستریش کردن جوون هم بود و بچه هاش کوچیک خوب شده بود قرار بود ...

ماام دقیقا همسایمون اینجورشد بچهاش شب پیشش بودن گفتن صبح ترخیصه زنگ زدن مریضتون فوت کرده 

جنازشو تحویل دادن  میگن بچه از شدت گریه بی ض ش باد کرده بوده  بمیییییرم

تقصیرمادرشم وپدرشم هست نباید بچشو دست پرستارمیداشت که نمیشناسن بعدم الان دیگه وجدان کاری ازبین رفته

من یه دختر ۷ماه از دست دادم ریش کامل نبود نزاشتن ببینمش اصلا خیلیم گریه کردم اما هیچ ذهنیتی ندارم از ...

اره دگ 

این بدبخت هروز میرفته پیشش

چه ربطی داشت عزیزم . داریم راجب از دست دادن نوزاد حرف میزنیم . نوزادی که ندیدیش شیر دهنش نکردی بهت ب ...

گلم پس اگر اینجو ی بخوایم فکر کنیم بچه ای گه سالها زحمتشو کشیدی خیلی درد از دست دادنش سنگین تره نسبت به بچه ی تازه به دنیا اومده...

من میگم یه مادر فرقی براش نمیکنه شیر داده باشه یا نداده باشه وقتی ۹ ماه با شور واشتیاق جنینی رو پرورش میدی .باهات میخوابه باهات بیدارمیشه تکون هاش رو حس میکنی باهاش رویا میسازی بعد بخاطر یه سینه نخوردن مهرش کمتر بیوفته تو دل...

واقعا خنده داره

😍😍😍