2777
2789
عنوان

با جاری با سیاست حسود چیکار کنم

642 بازدید | 55 پست

جاریم خیلی با سیاسته ی جوری با مادرشوهرم حرف میزنه و... بیا و ببین

همش دوس داره خودشو بمن نزدیک کنه از زیر زبونم حرف بکشه ولی خودش نم پس نمیده

خیلیم حسوده

چیکار کنم که هم بی احترامی نشه هم این که فاصلمون حفظ باشه؟

ی چیزیم ک هس مادرشوهرم خیلی قرتیه همش ارایشگاه لاکای مختلف و...من همیشه دوست داشتم مادرشوهرم با ایمان باشه ولی ایشون همش پی قر و فرن 🤦🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چ ربطی داره مادر شوهرتون ب شما؟

درباره جاریتم شما با سیاست باش آتو دستش نده کلا زرنگ باش چیزی بهش نگوو ک بعدا پشیمون بشی

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

مای گاد دوره عوض شده قبلنا مادرشوهرا پی عروسارومیگرفتن پچ پچ میکردن نکنن اینکارا رو الان ...

خدا رحم کن واقعا😆

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨