2777
2789
نیت و اسم و اسم مادر

گل منم بگیر نیت رسیدن ب عشقم 

اسمم فاطمه مامانم سودابه

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
من دوبار قهوه گرفتم گفت از فلان تاریخ تا فلان تاریخ پول میاد دستت و واقعا اومد بعدش همون خانم به م ...

چه خوب منم تابحال نگرفتم گفتم بپرسم بینم درسته 

صد البته همه چیز دست خداس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیت: ازدواجم  نرگس مادرم هم زینب

یه خاستگار هست برات امسال انگار غریبه نیس میشناسیش وضع مالیش بد نیس ولی جواب مثبت ندیدم براش 

ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی 
اسم مادرتو هرجا نگو خوشگل خانم😉دلیلشم اینکه برای دعا و اینطور چیزا اسم مادر میخوان

کی این وقته شب بیکاره بشینه دعا بنویسه خوشگله

گل منم بگیر نیت رسیدن ب عشقم  اسمم فاطمه مامانم سودابه

باهم در ارتباطین ولی یه حرفی باعث شده بینتون بهم بخوره خیلی مغروره ازدواج ندیدم براتون 

باهم در ارتباطین ولی یه حرفی باعث شده بینتون بهم بخوره خیلی مغروره ازدواج ندیدم براتون 

مچکرم

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره