nasim__s مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 274 عنوان قرص سیبل 5833 بازدید | 7 پست سلام خانوما من تنبلی تخمدان دارم دکتر بهم قرص سیبل داد که هم برای جلوگیری از بارداریه هم قاعدگیمو منظم میکنهمیشه نحوه مصرفشو بگین؟ 1400/02/13 | 00:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلینتا عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 22211 از روز ۵ پریودی ۲۱ عدد قرص بصورت منظم(تو ی ساعت مشخص)مصرف بشه و دوباره از روز ۵ پریودی ... There is GOD💚💚💚 ..
nasim__s مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 274 از روز ۵ پریودی ۲۱ عدد قرص بصورت منظم(تو ی ساعت مشخص)مصرف بشه و دوباره از روز ۵ پریودی ... عزیزم دکتر بهم گفت از روز اول پریودم بخورم ولی نگفت اگه بسته اول قرصم تموم شد تا بسته دومی باید فاصله باشه یا اینکه روز بعدش بسته دومی رو بخورمشما میدونین؟؟
سلینتا عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 22211 عزیزم دکتر بهم گفت از روز اول پریودم بخورم ولی نگفت اگه بسته اول قرصم تموم شد تا بسته دومی باید فاصل ... درستش اینه ک از روز اول پریودی بمدت ۲۱ قرص مصرف بشه یک هفته استراحت باشه(قرص نخوری) بعد ی هفته شروع ب مصرف مجدد کنی حتی اگر تو دوران پریودی بودی اما این از روز ۵ هم ک گفتم هم هستش There is GOD💚💚💚 ..
nasim__s مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 274 درستش اینه ک از روز اول پریودی بمدت ۲۱ قرص مصرف بشه یک هفته استراحت باشه(قرص نخوری) بعد ی هفته شروع ... عزیزم منظورتون ۷ تا قرص سفید آخر بسته هستش؟؟اخه من بروشورشو خوندم نوشته اون ۷ تارم مصرف کنید
سلینتا عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 22211 عزیزم منظورتون ۷ تا قرص سفید آخر بسته هستش؟؟ اخه من بروشورشو خوندم نوشته اون ۷ تارم مصرف کنید بله اون ۷ تا دارونما هستن نیازی ب مصرفشون نیست There is GOD💚💚💚 ..
faryad30 عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 123 درستش اینه ک از روز اول پریودی بمدت ۲۱ قرص مصرف بشه یک هفته استراحت باشه(قرص نخوری) بعد ی هفته شروع ... به من برا تنبلی تخمدان دادن اما نگفتند از کی مصرف کنم؟