2789
بله درسته به نظر شما حدودا کی دوباره روند طبیعی میشه یا بهتر میشه؟؟ که بشه سرمایه گذاری کرد؟

معلوم نمیکنه عزیزم باید پولایی که اون بالا فروختن و رفتن بیاد کف سهمارو جمع کنن

میشه گفت هر موقع که دولت باز کم بیاره و بیاد برای جبران کمبود بودجش😔

خدایا شکرت شکرت هزار بار شکرت خدایا به سلامت بیاد بغلم🥰🥹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

معلوم نمیکنه عزیزم باید پولایی که اون بالا فروختن و رفتن بیاد کف سهمارو جمع کنن میشه گفت هر موقع که ...

اها درسته دیگه البته همه رفتن حتی حقوقی ها ارز دیجیتال خریدن و پس اینطور باشه فکر نکنم حالا حالاها درست بشه 

بله درسته درکل اگه اینطور باشه که خیلی طول میکشه ادم نمیدونه کجا سرمایه گذاری کنه 

والا دیگه پولی واسمون نمونده که بخوایم سرمایه گذاری کنیم ما خیر سرمون خونه پیشخرید کرده بودیم طلاهامم فروختم گذاشتم بورس تا بتوتیم چکامونو واسه  خونه پاس کنیم شانس گند ما بورس ریخت و ماهم نتونستیم چکمونو پاس کنیم 😔😔😔

والا دیگه پولی واسمون نمونده که بخوایم سرمایه گذاری کنیم ما خیر سرمون خونه پیشخرید کرده بودیم طلاهام ...

متاسفانه خیلی ها مثل شما واقعا ضرر سنگینی کردند امیدوارم زودتر برگرده تا جبران بشه درکل پول راحت درکل از اولش شک بر انگیزه ارز دیجیتال هم چون پول راحت و بودن زحمت هستش معلوم نیست آینده کی بریزه