2789

بله درست میشه

روزی ک درست شه این از من مونده

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متاسفانه خیلی ها سرمایشون رو از دست دادن درکل معلوم هم نیست آخرش چی میشه

همون اولش مشخص بود یه روز ضرر میده

بابای من همون موقع که همه سرمایه گذاری کردن گفت اینا همه ضرر میکنن

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
همون اولش مشخص بود یه روز ضرر میده بابای من همون موقع که همه سرمایه گذاری کردن گفت اینا همه ضرر میک ...

بله درسته چون پول راحت واقعا مشکوک بود از اولش و حباب گونه بود روند طبیعیش از بین رفت

همون اولش مشخص بود یه روز ضرر میده بابای من همون موقع که همه سرمایه گذاری کردن گفت اینا همه ضرر میک ...

خیلی ها هم سود کردن کسی اگه پارسال قبل عید خودرو  یا خساپا میخرید تا تابستون نزدیک ۱۰۰۰ درصد سود کرد ولی ی موقعی اومدن جار زدن همرو دعوت ب بورس کردن و خودشون خالی کردن و کلی از تازه واردا سرمایشون سوخت

خدایا شکرت شکرت هزار بار شکرت خدایا به سلامت بیاد بغلم🥰🥹
خیلی ها هم سود کردن کسی اگه پارسال قبل عید خودرو  یا خساپا میخرید تا تابستون نزدیک ۱۰۰۰ درصد سو ...

بله درسته اونهایی که نزدیک ریزش اومدن مثلا مرداد بیچاره شدن

الان شوهر خواهر من ۳۰۰ میلونش شد ۳ میلیارد همون موقع مقداری ازپولشو کشید بیرون خونه خرید و باغ  ی مقدارش موند که گیر کرد و در اصل از سود رف تو ضرر

الان شوهر خواهر من ۳۰۰ میلونش شد ۳ میلیارد همون موقع مقداری ازپولشو کشید بیرون خونه خرید و باغ  ...

بله درسته اونهایی که از سال پیش بودن از سودشون رفته ولی مهم اینه که برای سرمایه گذاری اینده یا برگشت اون هایی که سرمایشون از دست رفته کی برمیگرده بازار و روندش طبیعی میشه

بله درسته اونهایی که از سال پیش بودن از سودشون رفته ولی مهم اینه که برای سرمایه گذاری اینده یا برگشت ...

فعلا هحوز گیریم فکر نکنم حالا حالا ها برگرده کلی پول خارج کردن از بازار رفتن سمت ارز دیجیتال و ..‌

بازار پول درشت میخواد که متاسفانه فعلا نیست

فعلا هحوز گیریم فکر نکنم حالا حالا ها برگرده کلی پول خارج کردن از بازار رفتن سمت ارز دیجیتال و ..‌ ...

بله درسته به نظر شما حدودا کی دوباره روند طبیعی میشه یا بهتر میشه؟؟ که بشه سرمایه گذاری کرد؟

خیلی ها هم سود کردن کسی اگه پارسال قبل عید خودرو  یا خساپا میخرید تا تابستون نزدیک ۱۰۰۰ درصد سو ...

آره خب اونایی ک خیلی اطلاعات داشتن سود کردن

اون زمانی ک خیلی تبلیغ کردن مشخص بود ک میخوان یکاری کنن