باتوجه ب جامعه ی کنونی...واس دختراتون از چند سالگی خاستگار قبول میکنید...اشتباه متوجه نشید یکم پیش با چندتا خانم نشسته بودیم میگفتن ما دخترامون ۱۷/18ساله شدن موقعیت خوب جور شد شوهر میدیم...خیلی فضای بدی شده و ازاین حرفا..من مخالفم...نظر شما چیه؟؟؟
دختر ندارم اما باشناختی که از خودم دارم دوست دارم زود مادرشوهر شم
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
البته سعی میکنم جوری بارش بیارم بتونه تو اجتماع موفق بشه بعد ازدواج کنه
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند
شاید چون آرزوهایم بلندند
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
آری ، و چه زیبا نوشته بود
همواره با خود تکرار میکنم،
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
خدا
اول درسشا بخونه یه شغلی جایگاهی داشته باشه ودرکل مستقل باشه پس فردا دستش جلو شوهر دراز نباشه و کامل پخته باشه بعدا وارد زندگی بشه من 24 سال به بعد حداقل
اما میزارم اول مسافرت بره و خوش بگذرونه و دوره دوسپسر داریش رو بگذرونه .کلی تجربه تو زندگیش بگیره
بعد ک حس کردم از لحاظ روحی امادس دیه حله
اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب