2777
2789
عنوان

دخترانو چند سالگی شوهر میدین؟؟؟

1152 بازدید | 81 پست

باتوجه ب جامعه ی کنونی...واس دختراتون از چند سالگی خاستگار قبول میکنید...اشتباه متوجه نشید یکم پیش با چندتا خانم نشسته بودیم میگفتن ما دخترامون ۱۷/18ساله شدن موقعیت خوب جور شد شوهر میدیم...خیلی فضای بدی شده و ازاین حرفا..من مخالفم...نظر شما چیه؟؟؟

زیر ۳۰ ممنوع

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۵ سالگی انشالله در مورد خواستگار صحبت میشه تا ببینیم بیان یا نه 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

دخترم فعلا باید مامانش ازدواج کنه بعد با باباش در مورد سن ازدواج دخترامون صحبت میکنیم🤭😁

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

ما کسی رو شوهر نمی‌دیم.

صرفا درباره ازدواج تجاربمون رو در اختیار قرار می‌دیم.

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  

دختر ندارم که داشته باشم۳۰ به بالا خودش خواست

نخواست ۲۵ به یالا دختر یا پسرمو خونه میگیرم مستقل شن

واقعا طفلک حالا نخواد ازدواج کنه مجبود نیست با یکی که زمین تا اسمون نسلش باهاش فرق داره زندگی کنه که

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

ندارم

ولی خانواده ام وقتی اجازه ازدواج دادن که شغل و تحصیلاتمون به جای قابل اتکایی رسید 

منطورم اینه که جوری تربیت کردن که قبلش به ازدواج فکر نکردیم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی