2777
2789

این کاری که من قراره شروع کنم یه محیط کاملا مردونست و نهایتا خودم خانومم و دو نفر دیگه

حالا من میتونم پدرم رو در روز دو سه ساعتی ببرم محل کارم تا بفهمن بالاسرشون مرد هست و احتمالا یکی از اقایون اقوامم ببرم پیش خودم

ولی تو کار من اقایون خیلی سربه راه نیستن و تقریبا 40 50 نفرن

راستش مدیریتشون سخته و حس میکنم نمیتونم از پسش بربیام ولی من عاشق اینکارم 

به فکر شراکتم افتادم ولی فقط دو نفر هستن که بتونم باهاشون شراکت کنم که یکیش یه جوونه و خامه و بی تجربه که خیلی به درد نمیخوره

اونیکیم خودش همین شغل و داره به طور خیلییی گسترده تر و قبلا این پیشنهاد و بهم داده بود و منم قبول نکردم چون فکر میکردم از پسش برمیام ولی الان که میبینم از پسش برنمیام به کمکش احتیاج دارم ولی اون خیلی مغروره میترسم بگه نه 

و اینم بگم که اگرم شراکتو قبول کنه اون سرکار خودش میمونه و نهایت با تلفن میتونه یکم بهم کمک کنه یعنی خیلیم کمک انچنانی نداره ولی حس میکنم چون تو کارش خیلی موفقه نمیذاره که ما از اینور شکست بخوریم

حالا موندم چیکار کنم 

شما فکری ایده ای ندارید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرزوی موفقیت برات دارم...

خدا رو شکر که موفق هستی...

برای منم دعا کن که خدا برکتی در رزقم قرار بده...

مشکلات مالی مان تمام شه

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم