کی گفته بابا منم تنبلی دارم ولی درمان شدم ماهی دوبارپریودمیشدم اما الان هرماه میشم فقط ۳ساله اقدام بچه دارنشدیم البته شوهرمم کم تحرکی اسپرم دار وظعیف ولی قبل عید باردارشدم سقط شد یک ماه دیگه میخوام بازاقدام کنم مطمعنم که باردارمیشم فقط ی چیزای بهت میگم حتما رعایت کن تا تنبلی تخمدانت خوب بشه ۱هرچیزی که شکرداره روحذف کن مثل قدپستنی هرچیزکه شکردار حذف کن تا ۴ما یا ۶ماه حتما حذف کن درطول روز اگرچاقی ۲قاشق عسل بخور باچاییت خرمابخور هرچیزی که موادنگهدارنددارروحذف کن کنسروخلاصه هرچیزی که کارخونه ای باشه اینجا نمیتونم همه چیوبنویسم طولاتی ولی مطمعا باش خوب میشی این پیج اینستاروحتما بروویدئو هاشوببین میگه چکارکنی bardari.ir
دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
خداروشکر منم میگیرم ضرر نداره که من بابونه با دمنوشای گرم دیگه میخورم اینو تا حالا امتحان نکر ...
برای من که ضرری نداشته
من یه کتاب دارم اون تو نوشته