2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده...تنبلی تخمدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اندامم مردونه نشده ولی موهای زائد روی رو چونه دارم کلا پرمو هستم و قسمت جلوی موهای سرم هم کم شده ولی ...

غصه خوردم برای موهای جلو سرت که ریخته عزیزم.انشالله خوب بشی و موهات در بیاد

ببخشید می پرسم تنبلی شدید جطوره دکتر به من گفت داری من چند ماهی هست کلا نشدم کلا کلافه شدم یک دکتر ی ...

متاهلین.واینکه بچم دارین؟خودتون باید بدنتونو بشناسین این نشدنه ادم عصبی میکنه

کی گفته بابا منم تنبلی دارم ولی درمان شدم ماهی دوبارپریودمیشدم اما الان هرماه میشم فقط ۳ساله اقدام بچه دارنشدیم البته شوهرمم کم تحرکی اسپرم دار وظعیف ولی قبل عید باردارشدم سقط شد یک ماه دیگه میخوام بازاقدام کنم مطمعنم که باردارمیشم فقط ی چیزای بهت میگم حتما رعایت کن تا تنبلی تخمدانت خوب بشه ۱هرچیزی که شکرداره روحذف کن مثل قدپستنی هرچیزکه شکردار حذف کن تا ۴ما یا ۶ماه حتما حذف کن درطول روز اگرچاقی ۲قاشق عسل بخور باچاییت خرمابخور هرچیزی که موادنگهدارنددارروحذف کن کنسروخلاصه هرچیزی که کارخونه ای باشه اینجا نمیتونم همه چیوبنویسم طولاتی ولی مطمعا باش خوب میشی این پیج اینستاروحتما بروویدئو هاشوببین میگه چکارکنی bardari.ir

تخم هویج خیلی گرمه درسته؟

آره 

من انجام دادم خیلی فولی های خوبی داشتم

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
ورزش کمر یعنی چه ورزشی عزیزم؟

ایستاده کمرتوبه حالت دورانی گردش بده

عین رقص

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
کی گفته بابا منم تنبلی دارم ولی درمان شدم ماهی دوبارپریودمیشدم اما الان هرماه میشم فقط ۳ساله اقدام ب ...

باشه عزیزم قندوشکر و ...حذف میکنم

مواد کارخونه ای رو هم حذف میکنم

چاق نیستم اما سعی میکنم روزی دوساعت پیاده روی کنم

خداروشکر  منم میگیرم ضرر نداره که من بابونه با دمنوشای گرم دیگه میخورم اینو تا حالا امتحان نکر ...

برای من که ضرری نداشته

من یه کتاب دارم اون تو نوشته