2777
2789

بچه ها پیشنهادتون چیه؟

برای شاد کردن روحیه به فیلم کمدی نیازمندیم

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

چشم و گوش بسته

در حدی نیست که اشکت در بیاد ولی خوبه

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم و گوش بسته در حدی نیست که اشکت در بیاد ولی خوبه

خدایی خیلی باحال بود 

من یه جاهاییش غش کردم از خنده

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

برو برنامه های حامد اهنگیو ببین😂😂😂

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
جهان با من برقص  ازهمه نظر قشنگه  هم مفهومي هست و هم رگه هاي طنز داره و هم از نظر تصوير ...

از نظر من افتضاح بود

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

سریال نمایش خانگی 

سالهای دور از خانه 

خیلی خوبه میترکی از خنده 

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
شايد چون مفهوم فيلم رو درك نكردين.....

اتفاقا فیلم های مفهومی و سریال های اینطوری زیاد نگاه میکنم ولی از نظرم افتضاح بود