امروز نوبت آزمایش داشتم صبح با خط واحد رفتم و زود کارم تموم شد ساعت تقریبا ۸ داشتم برمی گشتم سمت ایستگاه سوار خط واحد بشم یه پسری در حد ۳۰ ساله و ایساده بود اونجاشو درآورده و رو به درخت کوچولوهایی وسط راهرو خیابون اونم یه خیابون شلوغ بالا شهری من فکر کردم داره ادارمیکنه برام عجیب بود دیدم اونجاشو گرفته هی ماساژ میداد وقتی خانما نزدیک میشدن بر می گشت سمت خانما و کاملا پیدا میشد همه هم بیخیال رد میشدن 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄😂😂😂😂😂
سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است 🙅♂️🙅♂️ دوست نی نی سایتی من بگو سال تو هم هست همین الان چشماتو ببند و یه آرزو خوشگل کن و بگو سال توست وقتی چشماتو باز کردی واسه منم دعا کن به آرامش و آسایش برسم 🙏🙏🙏🙏
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اخه هیچی نمیدونستم.... چقدرم برا کثافت ترسیدم فک میکردم مریضی لا علاج داره هی ب بابام میگفتم باب ...
میدونم بچگیه دیگه
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
منم یه بار دیدم یک مردکی وامونده را در اورده بود میخاروند توی مکان عمومی وشلوغ
😂😂😂
سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است 🙅♂️🙅♂️ دوست نی نی سایتی من بگو سال تو هم هست همین الان چشماتو ببند و یه آرزو خوشگل کن و بگو سال توست وقتی چشماتو باز کردی واسه منم دعا کن به آرامش و آسایش برسم 🙏🙏🙏🙏
چیز جدیدی نیست .برای این چرا قسم خوردی. زیاددیدیم وشنیدیم
اول صبح آخه اونم روز قدر برام خیلی عجیب بود انگار بهم شک وارد شد