2777
2789

امروز نوبت آزمایش داشتم صبح با خط واحد رفتم و زود کارم تموم شد ساعت تقریبا ۸ داشتم برمی گشتم سمت ایستگاه سوار خط واحد بشم یه پسری در حد ۳۰ ساله و ایساده بود اونجاشو درآورده و رو به درخت کوچولوهایی وسط راهرو خیابون اونم یه خیابون شلوغ بالا شهری  من فکر کردم داره ادارمیکنه برام عجیب بود دیدم اونجاشو گرفته هی ماساژ میداد وقتی خانما نزدیک میشدن بر می گشت سمت خانما و کاملا پیدا میشد  همه هم بیخیال رد میشدن 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄😂😂😂😂😂

سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است 🙅‍♂️🙅‍♂️ دوست نی نی سایتی من  بگو سال تو هم هست همین الان چشماتو ببند و یه آرزو خوشگل کن و بگو سال توست وقتی چشماتو باز کردی واسه منم دعا کن به آرامش و آسایش برسم  🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه بیمارجنسی هست لذت میبره از خانمهایی که ناجور پوشیدن و برجستگی اندامشون با پوشش تنگ مشخص هست و،ارایش های جیغ دارن.

برای همین محض احتیاط دخترها،تنهایی نباید برن بیرون،باید کسی همراهشون باشه،

متاسفانه جامعه پُرهست از این موارد و کسی دربَندشون نمیکنه

خدایا😳

چی تو‌ فکر و‌ مغز اون آدم میگذره مگه؟؟؟؟!!!!!!😑😑😑

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

حالم بد شد ترسیدم یجوری شدم دقیقا روبرو پلیس راهنمایی و راننده گی بود رفتم به پلیس بگم که فرار کرد و رفت منم چیزی نگفتم برگشتم

سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است 🙅‍♂️🙅‍♂️ دوست نی نی سایتی من  بگو سال تو هم هست همین الان چشماتو ببند و یه آرزو خوشگل کن و بگو سال توست وقتی چشماتو باز کردی واسه منم دعا کن به آرامش و آسایش برسم  🙏🙏🙏🙏

چرا من بسته پستی میخوام برام بفرستن یه هفتس هی میگن همه جا بستس بعد پیش شما ازمایشگاه هام بازه

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜