2777
2789
عنوان

بارداری

151 بازدید | 28 پست

سلام همه دوست جونا

بچه ها من اقدامم واسه بارداری چند روزه تخمدان سمت راستم درد میکنه.مدام نه ها!!!ولی هردفه یه تیری میکشه توی این مدت اقدامم اینجوری نبودم کلا نشونه های پریودمم اینجوری نبوده هیچوقت.🥲بنظرتون میشه نشونه بارداری باشع؟؟۶ روز دیگه هم موعدمه امروز بی بی زدم منفی بود

ب سلامتی،تا از موعدت نگذره نمیشه ب جواب بی بی چک اعتماد کرد 

بزار بگذره

برا منم دعا کن

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب سلامتی،تا از موعدت نگذره نمیشه ب جواب بی بی چک اعتماد کرد  بزار بگذره برا منم دعا کن

انشالله هر کی هر چی میخاد به موقعش بهش برسه به حق این اذان.شما چند وقته اقدامی؟

سلام گلم انشاالله که به حق همین لحظه ها بارداری 

ولی به نشانه های اینجوری اعتماد نکن برای منم پیش اومده ولی  من از یه دکتر شنیدم که در دوران اقدام  هر علامتی ممکنه  پیش بیاد و لزوما به معنی بارداری نیست 

فقط تا زمان موعدت صبر کن اگر گذشت و نشد  بی بی چک بزن

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

گلم من مث شما تو اقدامم و تخمدان هام گه گاهی تیر میکشه. بنظرم بهتره بعد موعد بی بی بزنی. البته برا من پنج ردز بعد موعد بی بی منفی بود و آز هم دادم اونم منفی. اما هنوز پری نشدم. توکل بخدا. ایشالا به امید خدا بارداری شما. اما عجله نکن 

انشالله هر کی هر چی میخاد به موقعش بهش برسه به حق این اذان.شما چند وقته اقدامی؟

از سال۹۷ تقریبا

قبلش ی بارداری داشنم متاسفانه تو س ماهگی تو شکمم مرد و کورتاژ کردم،۳۴ سالمه دیروز رفتم عکس رنگی رحم انداختم

امیدوارم این ماه باردار بشم

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
من این طوری بودم و باردار بودم  امیدوارم شما هم باردار باشی  البته به علایم توجه نکن که ...

واااااای خوداااا😍انشاالله که منم باردارم خودم ک دلم خیلی روشنه چون هیچوقت همچین حسی نداشتم😍

سلام عزیزدلم دعا کن خیلی کم طاقتم و چشم به راهم😪

انشاالله که خدا نی نی سالم به همه منتظرا بده 😍

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
ایشالا به امید خدا و بحق این شبهای عزیز خدا به همه اونا که منتظرن نی نی بده 

ان شاالله،راضی هستیم ب رضای اون مهربون💓

از سال۹۷ تقریبا قبلش ی بارداری داشنم متاسفانه تو س ماهگی تو شکمم مرد و کورتاژ کردم،۳۴ سالمه دیروز ر ...

انشااالله که امیدت نا امید نمیشه بحق همین سحر 😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز