2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 28 پست
انشااالله که امیدت نا امید نمیشه بحق همین سحر 😍

ممنونم عزیزم😍😍😍

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
از سال۹۷ تقریبا قبلش ی بارداری داشنم متاسفانه تو س ماهگی تو شکمم مرد و کورتاژ کردم،۳۴ سالمه دیروز ر ...

عزیزدلم😔چقدر واست ناراحت شدم انتظار خیلی سخته درکت میکنم🥲من ماه چهارمیه ک اقدامم و انقدر پریشونم ک نگو😕خدا به حق شهید این ماه فرزند سالمو صالح نصیب همه ی منتظرا بکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزدلم😔چقدر واست ناراحت شدم انتظار خیلی سخته درکت میکنم🥲من ماه چهارمیه ک اقدامم و انقدر پریشونم ک ...

ان شاالله،حالا خیلی فرصت داری اصلا استرس نداشته باش ارامش بیشترین نتیجه مثبتو بهت میده

منم توکل کردم ب خدای مهربون،هر چی اون بگه

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
باورت میشه انقد عجولم که روزی دوتا بی بی میزنم😐

من امروز ۲۰ امین بی بی رو امتحان کردم. اما دیگه تصمیم گرفتم خودمو اذیت نکنم. و اینکه اولین اقداممه ایشالا اقدام های بعدی باردار بشم.  تا بچه نگیریم اروم نمیگیگیریم 😃😃😃

من امروز ۲۰ امین بی بی رو امتحان کردم. اما دیگه تصمیم گرفتم خودمو اذیت نکنم. و اینکه اولین ا ...

😂😂من ماه اول اقدامم ۷ روز عقب انداختم رفتم ازمایش خون دادم و خیلی هم امید داشتم ک مثبته.گفت دو ساعت دیگه جوابش امادس همونجا موندم بعد ک جوابشو گرفتم منفی بود انقدر خودمو باختم که سوار تاکسی شدم ولی پول نقد همراهم نبود کارت داشتم انقد ناراحت بودم ک نمیدونی یهو وسط راه گفتم اقا نگه دار پول ندارم گفتم برم عابر پول بگیرم.یارو دید انقد ناراحتم گفت برو

😂😂من ماه اول اقدامم ۷ روز عقب انداختم رفتم ازمایش خون دادم و خیلی هم امید داشتم ک مثبته.گفت دو ساع ...

خخخ منم ماه اول اقدامم. منم باور کن خیلی ناراحت شدم وقتی دیرم جواب منفیه. لامصب برا من کمتر از نیم بود 🤣🤣🤣.