2777
2789
عنوان

شیر نخوردن نوزاد ۷ ماهه

490 بازدید | 11 پست

سلام من بچم از ۴۰ روزگی سینه نخورد و‌به زور قطره چکونو‌شیر دوش تا ۷ ماهگی بهش‌شیر دادم بعدم‌شیر خشک‌شروع کردم یک ماه خوب شیر خشک میخورد الان یک هفته اس تا شیه میذارم دهنش جیغش میره اسمون چی کار کنم به نظرتون ؟ اصرار که میکنم گریه های سوزناک میکنه 😢😢اصلا حاضر نیست شیشه بخوره 

میشه 🙏🙏🙏واسم یک صلوات بفرستید ❤️❤️ 🙏🙏 هرکس فرستاد بگه منم واسش بفرستم

غذا چی؟برفک نداره خدای نکرده؟دندون نمیخواد دربیاره؟رفلاکس نداره؟دخترمنم ۷ ماهشه ایناهارو چک کن

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذا چی؟برفک نداره خدای نکرده؟دندون نمیخواد دربیاره؟رفلاکس نداره؟دخترمنم ۷ ماهشه ایناهارو چک کن

غذا که میخوره اما شیر نه تو‌شیشه بهش اب میدم میخوره اما شیر اگه باشه توش نمیخوره رفلاکس داشت که دیگه دکتر کفت قرصشو‌قطع کن منم الان ۱۰ روزه قطع کردم

غذا که میخوره اما شیر نه تو‌شیشه بهش اب میدم میخوره اما شیر اگه باشه توش نمیخوره رفلاکس داشت که دیگه ...

ببین خود غذا باعث میشه بچه کمتر شیر بخوره شیرشو عوض کن.یا ایندفعه یکم نبات یا شیره خرما بریز توش ببین شیرین شه نمیخوره؟دندون دراورده؟عفونت ادراری هم باعث میشه بچه بی میل بشه

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
ببین خود غذا باعث میشه بچه کمتر شیر بخوره شیرشو عوض کن.یا ایندفعه یکم نبات یا شیره خرما بریز توش ببی ...

چیز های شیرین دوست نداره😢😢نه سرلاک میخوره نه فرنی فقط سوپ دوست داره. الان از صبح تا حالا ۵ تا ۳۰ میل شیر خورده. واسه دندونم به اثه هاش دست میزنم چیز سفتی حس نمیکنم

چیز های شیرین دوست نداره😢😢نه سرلاک میخوره نه فرنی فقط سوپ دوست داره. الان از صبح تا حالا ۵ تا ۳۰ م ...

دست به گوشش نمیزنه؟اب دهنش زیاد نشده؟خوابش بهم نخورده؟اینا علائمش یهو میزنه بیرون

دست به گوشش نمیزنه؟اب دهنش زیاد نشده؟خوابش بهم نخورده؟اینا علائمش یهو میزنه بیرون

از اول ابدهنش واسه رفلاکس زیاد بود و مدام موهاشو میکشید. اما دیگه چون خوب سد شیر خوردنش بردم دکتر گفت دیگه نیازی به قرص میست منم قطع کردم. یعنی بتز رفلاکسش برگشته؟