2777
2789

میگن دعای زن باردار به عرش میره میشه واس منو خواهرم دعا کنید و یه صلوات بفرستید که  خوشبخت بشیم و به زودی ازدواج موفق داشته باشیم؟ 

دعا کردید بگید براتون سوره قدر بخونم 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

خواهش می کنم خواهش می کنم امشب منو هم دعا کنید دعا کنید همسرم همین جا یه کار خوب پیدا کنه که نخواد ازم دور بشه😢

بحق اولاد علی ک همه حاجت روا بشن

منم ب نیت شما آیت الکرسی میخونم

به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم                                                                               همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی                                                                خدایا خودت مراقبشون باش
خواهش می کنم خواهش می کنم امشب منو هم دعا کنید دعا کنید همسرم همین جا یه کار خوب پیدا کنه که نخواد ا ...

فدر خوندم برات برای ازدواجم دعا کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالا هر چه میخوای خدا بهت بده همه ارزوهات براورده میشه مطمئن باش همه اونا رو بنویس یجایی بعد میبینی همشون یکی یکی براورده شدن فقط  به خدا ایمان واقعی داشته باش ک قادره همشو براورده کنه اگه ایمانت به خدا خیلی زیاد باشه  اونوقت دیگ نیاز نداری کسی برات دعا کنه

انشالا هر چه میخوای خدا بهت بده همه ارزوهات براورده میشه مطمئن باش همه اونا رو بنویس یجایی بعد میبین ...

حرفت درسته ولی ب پاکی دل شماهم ایمان دارم مرسی عزیزم

من باردارم ان شاله همه حاجت روا شن  همین حا یکی نوشته بود ارزوهاتو بین دو تا صلوات بنویس با مد ...

مرسی گلم صلواته رو هم بنویسم؟