2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی شبکه چهار

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 81 پست
من باور ندارمشون احساس میکنم توهم زدن

نمیشه که اینهمه آدم یه نوع توهم بزنن

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
ساعت چندمیده؟؟؟ هرروزمیده؟

ساعت 6 و نیم شبکه 4... اره تا اتر ماه رمضان 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا کسایی ک مخالفن بگم که اگه ی لیوان آب جلوتون باشه بعد ی بچه بگه اون ابو نخور دوش زهر ریختن میخورین؟؟؟ 

احتیاط میکنین و نمی‌خورین 

وقتی انقد پیامبر و امام از اون دنیا خبر دادن حتی حال حاضر هم آدم های هستن و تجربه کسب کردن میگن باز هم باور ندارین ؟ حد اقل احتیاط کنیم حق الله بخشیده میشه ولی حق الناس حتی برای شهدا هم بخشیده نمیشع

من باور ندارمشون احساس میکنم توهم زدن

ن راسته باور کن عزیزم بخاطر خودمون ک شده باور کنیم تا در اخرت روسفید باشیم

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 
قضیه این بنده خدا و خانم محمدی چیه من نفهمیدم

وقتی این میره تو کما هفته بعدش یه خانمی رو میارن با اسم محمدی ۲روز بستری بوده و مرخص میشه ولی این همچنان بستری بوده

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

اره عالیه برنامه اش

فقط من امروز رو کلا نفهمیدم اقاهه چی گفت

اگر فهمیدینیه خلاصه بگید به من

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خیلی خوبه ،بی نظیره برنامش .

دلم میخواد به همه دنیا بگم ببیند این برنامه.

آدم عاشق خدا و مرگ میشه.

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست/هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود/صحنه پیوسته به جاست/خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد....
ساعت چندمیده؟؟؟ هرروزمیده؟

اره من از دیروز دیدم کلی متحول شدم دوست دارم بمیرم تا اعمال خودم ببینم شوهرم میخاد نماز بخونه 

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 
😶 نه شما دیدی فقط

خب اگرکامل دیدی که جای سوالی نمیمونه عزیزم

همه چیزاییکه تعریف میکنن باعقل جور درمیاد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
😶 نه شما دیدی فقط

عزیزم سوال پرسیدم

چون منم اولش باور نداشتم، پارسال اصلا نگاش نمیکردم. ولی یه سری اشتراکاتی دارن این تجربه ها که وقتی کنار هم میذاریم، مثل قطعات پازل متوجه میشیم حقیقت داره و باورپذیر میشه

هر کدوم از افراد که میان و تجربه خودشونو میگن، تجربه گرهای کشورای غربی رو هم نشون میده که اونا هم خیلی وقعایع مشابه رو تجربه کردن، یه پژوهشگر غربی هم صحبت میکنه، یه روحانی هم حرفاشونو با آیات و روایات تطبیق میده.

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
ن راسته باور کن عزیزم بخاطر خودمون ک شده باور کنیم تا در اخرت روسفید باشیم

قضیش چیه? من ندیدم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻