2821
2789
عنوان

طول سرویکس ۱۷

1116 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

من داخل هفته ۲۲ هستم و هفته ۱۶ سرکلاژ انجام دادم با طول سرویکس ۲۷و بعدش استراحت مطلق بودم چندروز پیش رفتم سونو و دوباره طول سرویکس م کم شده و ۱۷ بوده دکتر بازم بهم استراحت مطلق داده میخواستم بدونم کسی با شرایط من بوده که تا ۹ ماه مونده باشه و زایمان کرده باشه؟

و اینکه دکترم بهم آزمایش داده که اگه قندم خوب بود برام آمپول ریه بزنه

آیا احتمال ش هست که دکتر داخل ۷ ماهگی بچه رو بگیره؟

تا جایی که امکان داره نگه میداره ولی امپول روبزن زحمتات به باد نره ازسرجاتم بلند نشو تا هفته ۳۲ اینا نگهدار

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم من توی ۳۵هفته ودوروزطول کانالم ۱۱شد

و سزارین اورژانسی شدم

استراحت فقط بکن شما

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین

عزیزم نگران نباش فقط استراحت کن

من هفته ۲۲ یهو طول سرویکسم شد ۱۶ سرکلاژ هم نشده بودم قبلش

دخترم هفته ۳۷ دنیا اومداحتمالا بهت امپول یا شیاف شده

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
عزیزم نگران نباش فقط استراحت کن من هفته ۲۲ یهو طول سرویکسم شد ۱۶ سرکلاژ هم نشده بودم قبلش دخترم هف ...

اره عزیزم بهم آمپول پروژسترون داده و قبلا هم شیاف استفاده می‌کردم که شیاف م رو قطع نکرده

اره عزیزم بهم آمپول پروژسترون داده و قبلا هم شیاف استفاده می‌کردم که شیاف م رو قطع نکرده

منم شرایژم همسن بود گلم نگران نباش فقط استراحت مطلق حتی توالت ایرانی و پله استفاده نکن خم و راست نشو

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
2828
2791
2779
2792