من پارسال زخم دهانه رحم و عفونت زیاد داشتم به توصیه یه دکتر زنان استفاده کردم عالیه چند روز پیش رفتم برای معاینه دکتر گفتش که زخم نداری یه خورده دهانه رحمت التهاب داره خواستم برای کسایی که زخم رحم دارن به اشتراک بزارم تجربه مو شاید روزی به دردشون خورد😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره عزیزم ممکنه پارنتر مسبب عفونت باشه یه پاپ اسمیر بدی بد نیست گلم آهان دکتر به من گفت خودتو با شامپو بچه بشور اینم خوبه لباس زیر نخی بپوش تند تند هم عوص کن تو خونه لباس زیر کلا نپوش
چن سال پیش از سردردهای وحشتناکی که داشتم زندگی برام زهرشده بود سرمو که میخواستم بزارم روبالش حس میکردم زلزله شده و کل خونه دور سرم میچرخه ینی هرچقد بگم باز دردناک بودنشو نمیتونم بیانکنم و فقط و فقط با عنبر نسا درمان شد پشت گوشم چرک کرده بود
عزیزم من الان یکی ازلبههای لابیایواژنممتورمهوقرمزشده ویکم دردمیکنه به نظرتعنبرنسا دودکنمخوب می ...
آقایون نمیدونم نه بابا اگه ترشحات زرد داری و سوزش و خارش داری اگر نه باید بری دکتر نه نمیخواد لخت شی ببین من توی جای اسپند یه خرده میریختم با اسپند عالیه یه ذره هم اسپند بریز بعد جای اسپند رو بزار زیرت یه دامن بپوش نیم خیز روی جای اسپند وایسا تا دودش بخوره به واژنت لباس زیر نباید داشته باشی