2777
2789
عنوان

عنبرنسا😍

1901 بازدید | 29 پست

من پارسال زخم دهانه رحم و عفونت زیاد داشتم به توصیه یه دکتر زنان استفاده کردم عالیه چند روز پیش رفتم برای معاینه دکتر گفتش که زخم نداری یه خورده دهانه رحمت التهاب داره خواستم برای کسایی که زخم رحم دارن به اشتراک بزارم تجربه مو شاید روزی به دردشون خورد😍😍

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

واقعا خوبه 

گوش خواهرم بشدت عفونت داشت چندین بار دکتر رفت هزار جور دارو و قطره میدادن خوب نمیشد چندبار دود عنبرنسا داد واقعا معجزه کرد 

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

منم چن ماه پیش رفتم گفت ی زخم کوچولو داری دهانه رحمت هم دارو استفاده کردم هم عنبر نسا رفتم گفت تقریبا خوب شدی لازم نیست دیگه بیای ولی عنبر نسا رو بهش گفتم گفت خانم شما از کدوم زمان جا موندی عنبر نسا چیه میگی😐😐😐حالا من اصلا حرفشو جدی نگرفتم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه پوست منم معجزه کرد

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
ببخشید اصلا زخم دهانه رحم چطوری ایجاد میشه ؟؟

زخم که نمیشه گفت اونجوری.دهانه رحم قرمز میشه میگن زخم.بخاطر عفونت و یا رابطه طولانی من شنیدم به وجود میاد

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ببخشید اصلا زخم دهانه رحم چطوری ایجاد میشه ؟؟

بخاطر عفونت زیاد من عفونتم خیلی زیاد بود دارو تاثیر نداشت بعد عنبر نسا که استفاده میکردم ترشحات زرد ازم میومد بیرون که اینو پرسیدم گفتن خوبه

چه جوری استفاده میکنین میشه بگین

عنبر نسا از عطاری بخرید مثل اسپند بسوزنید یه دامن بپوشید بعد دودشو بدید به واژن تون

بخاطر عفونت زیاد من عفونتم خیلی زیاد بود دارو تاثیر نداشت بعد عنبر نسا که استفاده میکردم ترشحات زرد ...

ببخشید دوتا سوال داشتم ازتون

چی کار کنیم ک هیچ وقت عفونت نگیریم

دوم این ک پس زخم دهانه رحم ب خاطر عذر میخام رابطه نیس درسته؟؟مثلا ببخشید خشن🙈🙈🙈

ببخشید دوتا سوال داشتم ازتون چی کار کنیم ک هیچ وقت عفونت نگیریم دوم این ک پس زخم دهانه رحم ب خاطر ...

من همیشه لباس زیر مو جلوی آفتاب خشک میکنم دوباره با اتو خشک میکنم 

زخم دهانه رحم بخاطر عفونته بعضی ها مادرزادی هم دارن