2777
2789
عنوان

عنبرنسا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1901 بازدید | 29 پست
باشه مرسی منم خیلی درگیر عفونت و زخمم انجام میدم حتما ممنون از راهنماییتون

روزی دوبار باید بدی به مدت ده روز خوب میشی خیالت راحت فقط عنبر نسا رو از جای مطمئن بخر 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم فقط همین؟؟

آره عزیزم ممکنه پارنتر مسبب عفونت باشه یه پاپ اسمیر بدی بد نیست گلم آهان دکتر به من گفت خودتو با شامپو بچه بشور اینم خوبه لباس زیر نخی بپوش تند تند هم عوص کن تو خونه لباس زیر کلا نپوش 

آره عزیزم ممکنه پارنتر مسبب عفونت باشه یه پاپ اسمیر بدی بد نیست گلم آهان دکتر به من گفت خودتو با شام ...

مرسی عزیزم لطفا هر چی ب ذهنت میرسه بهم بگو🙏🙏🙏

دکترم میگفت فقط با آب خالی بشور

نمیدونم هر کی ی حرفی میزنه

عزیزم من الان یکی ازلبه‌های لابیای‌واژنم‌متورمه‌وقرمزشده ویکم دردمیکنه به نظرت‌عنبرنسا دودکنم‌خوب میشه‌؟بعدمیهش بگی بایدچیکارکرددقیقا؟عنبرنسارو‌اتیس بزنم‌بسوزه توی یه اتاق بسته لخت بمونم؟واسه اقایونم‌خوبه؟

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔
منم چن ماه پیش رفتم گفت ی زخم کوچولو داری دهانه رحمت هم دارو استفاده کردم هم عنبر نسا رفتم گفت تقریب ...

اره دکترا این چیزا رو ب. شوخی  میگیرن واس پول خودشونه،،،وگرنه خودشونم شاید همینارو استفاده کنن😅

فرشته ی تاریکی  

چن سال پیش از سردردهای وحشتناکی که داشتم زندگی برام زهرشده بود سرمو که میخواستم بزارم روبالش حس میکردم زلزله شده و کل خونه دور سرم میچرخه ینی هرچقد بگم باز دردناک بودنشو نمیتونم بیان‌کنم و فقط و فقط با عنبر نسا درمان شد پشت گوشم چرک کرده بود 

خدایا شکر شکر شکر بخاطر همه چی
آره عزیزم ممکنه پارنتر مسبب عفونت باشه یه پاپ اسمیر بدی بد نیست گلم آهان دکتر به من گفت خودتو با شام ...

از روز چندم قاعدگیم استفاده کنیم؟

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰
عزیزم من الان یکی ازلبه‌های لابیای‌واژنم‌متورمه‌وقرمزشده ویکم دردمیکنه به نظرت‌عنبرنسا دودکنم‌خوب می ...

آقایون نمیدونم نه بابا اگه ترشحات زرد داری و سوزش و خارش داری اگر نه باید بری دکتر نه نمیخواد لخت شی ببین من توی جای اسپند یه خرده میریختم با اسپند عالیه یه ذره هم اسپند بریز بعد جای اسپند رو بزار زیرت یه دامن بپوش نیم خیز روی جای اسپند وایسا تا دودش بخوره به واژنت لباس زیر نباید داشته باشی