2777
2789
عنوان

ترس از مدفوع

1544 بازدید | 17 پست

پسرمتازه ۴ سالش تموم شده خیلی وقته از پوشک گرفته شده برای ادرار هیچ مشکلی نداره میره توالت شبا هم اصلا خیس نمی کنه حتی گاهی بهش فشار بیاد وسط شب منو بیدار میکنه میره جیش انجام میده ولی اصلا حاضر نمیشه بدون پوشک دفع کنه یعنی میره توالت ولی میگه پوشک کن کارمو انجام بدم،خیلی راه رفتم توالت قصری خریدم برچسب زدم بهش دادم بچسبونه تشویق کردم بهش گفتم جایزه برات میگیرم جشن میگیرم  با چند تا مشاور صحبت کردم همونارو گفتن که  فایده نداره امروز گفت پی پی دارم حاضر نشدم براش پوشک ببندم دو سه ساعت به خودش میپیچید و گریه میکرد آخرشم خوابش گرفت قبلا این کارو انجام دادم تا سه روز خودشو نگه داشت ولی بداخلاق و بهانه گیر میشه گریه می کنه بعدم یبوست میشه واقعا درمونده شدم .داداش دو سالشه میگه چرا برا اون میبندی گفتم چون کوچیکه تو بزرگ شدی اونم بزرگه براش نمیبندم گفت من نمی خوام بزرگ شم دیگه غذا و مولتی ویتامین نمی خورم کوچیک بمونم پوشکم کنی ،علتشم میگه می ترسم از پی پی ،اوایل که می خواستم از پوشک بگیرمش کنجکاوی میکرد با مدفوع بازی کرد به شدت و تند باهاش برخورد کردم فقط می تونم بگم دلیلش شاید این باشه ترسیده،بچه های شما تو توالت رو خود سنگ میشینن؟  

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁

چقدر من میبینم، مامانا از این تاپیکا میزنن

شما چند ماهگی از پوشک گرفتین؟؟ 

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
چقدر من میبینم، مامانا از این تاپیکا میزنن شما چند ماهگی از پوشک گرفتین؟؟ 

من از ۲ سال و نیم شروع کردم ۳ سالگی آمادگی پیدا کرد و تموم شد

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید ی بار یبوست داشته اذیت شده ترسیده اخه دختر منم همینجور بود الان ی هفته ی هست ک خوب شده

🔴توجه توجه 🔴کاربری دست دو نفر خودم خواهرم🙃🙃 من  حسابم زهمه مردم این شهرجداست من امیدم بخدا بعد 👈خداهم بخداست 👉

من پسرمو ۱۸ماهگی گرفتم خودش رفت دسشویی فقط پی پی خیلی اذیت شد که اونم میرفتم تو دسشویی دلشو دست میکشیدم با روغن زیتون  براش حرف میزدم بهش پاستیل میدادم یا خوراکی مورد علاقش کم کم یاد گرفت

🌹عالم همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🌹                            🌹ایهیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌹

دختر منم اینطوریه..قبلا راحت جیش میکرد اما الان حودشو نگه میداره...میگه خیس میشم جیش نمیکنم ..من با دستمال هم خشکش میکنم...

برای دفع هم تازگیا شلوارشو در میاره قبلا اصلااااا بدون شلوار پی پی نمیکرد..تازه امروز گفت مامان هی نگو پی پیت بد بوه اخه من بعضی وقتا عوق میزدم..

تازه سه سالشه..

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
شاید اگر چند بار دفع کردن رو ببینه ترسش بریزه 

با باباش این کارم انجام داد فایده نداره 

با باباش این کارم انجام داد فایده نداره 

با داداشش ببرش نگاه بچه بکنه بیشتر روش تاثیر داره دادشش ک داشت انجام میداد شمام تشویقش کنید ک ببینه

🔴توجه توجه 🔴کاربری دست دو نفر خودم خواهرم🙃🙃 من  حسابم زهمه مردم این شهرجداست من امیدم بخدا بعد 👈خداهم بخداست 👉
با داداشش ببرش نگاه بچه بکنه بیشتر روش تاثیر داره دادشش ک داشت انجام میداد شمام تشویقش کنید ک ببینه

آخه اون کوچیکه دو سالشه هنوز از پوشک نگرفتمش

منم همین مشکلو داشتم.پسرم همینجوری ترس داشت.البته کوچیکتر بود فک کنم دوسال و نیم یا نزدیک سه سالش بود.فقط زمان مشکلم رو حل کرد.بیخیالش شدم تا بزرگترشه خودش آمادگی پیداکنه.

ولی برای شما چون بزرگتره شاید خوب نباشه پوشک کنید.

ولی پسرم چند وقت پیش بخاطر درد یبوست نه ادرار میکرد و نه مدفوع و به خودش می‌پیچید از درد.که حتی یه بار خواستیم ببریمشون بیمارستان.تو دسشویی نگهش داشتیم وقتی بی قرار میشد از مدفوع تا کارش رو بی اختیار انجام داد و حساسیت به خرج ندادیم که تو چاه نکردی.و اون لحظه فقط من هوایش رو دادم به شکل مدفوعش که شکل چیه به نظرت.بعد اون مشکل خداروشکر حل شد

فکر کردم اونم گرفتی