ن حونریزی نداشتم. با همون ی بار خوب شدم. ببین واقعا ی چیزی هست مث وسواس فکری... واقعیت نداره... درد هم نداره ی دکتره بمن میگفت بابا مث بقیه انجامش بدی لذت هم داره برا چی میترسی... ولی چ کنم دست خودم نبود. پیشنهادات من اینه که تو دلت و تو ذهنت اصلا دنبال این نباش ک هی لذت میخوام ببرم پس چرا نمیتونم اه من دردم میگیره ای بابا نمیتونم....
هی میگن باید خیلی تحریک بشی کاملا روحی اماده بشی معاشق کنی... ی بار کاری ک من میگم بکن... من اون راها رو رفتم ادم تحریک میشه ولی تهش بازم نمیتونه بعد اعصابش بهم میریزه...
این دفه اصلا ب این فکر نکن میخوای از رابطه لذت ببری... اینجوری دوس داری، اونجوری دوس داری.... ن... فک کن میخوای ی بار انجامش بدی کامل و همین... بعدها لذت میخوای ببری الان فقط میخوای بتونی ک انجام بدی. با خودت قرار بزار هی نگی ب شوهرت یکم اینجوری،یکم اونجوری.... اصلا قرار نیس لذت ببری فقط میخوای انجامش بدی با ارامش... پوزیشنتون هم اگه دوس داشتی نشسته اینکه تو روبه روی شوهرت بشینی رو پاهاش... لابریکانت هم بزن... اصلا ایما چندان مهم نیس... مهم ذهنت هس... ک وسواس نداشته باشه... خلاصه فک کن باید بری دکتر معاینه داخلی. رفتی تا حالا؟ با دستگاه نگاه نیکنن؟ مجبوری مثلا دکتر میگه خانوم فلان مشکل حاد رو داری باید معاینه شی دکترم وقت نداره چند ساعت تو رو اروم کنه ی لابریکانت میزمه تو هم تو رودربایستی جیک نمیزنی...و زنده میمونی! درد هم نداره! خخخ
دفه اول اینجوری... اروم و ب نیت اینکه باید انجامش بدی ن ب نیت اینکه میخوای هم انجام بدی هم لذت ببری... چون اعصابت بهم میریزه... خلاصه هیچی حرف نزن... فقط بزار شوهرت کارشو بکنه بعدم فقط مطمئن باش جای درست میزاره جای ادرار نزاره...