2777
2789
ن حونریزی نداشتم. با همون ی بار خوب شدم. ببین واقعا ی چیزی هست مث وسواس فکری... واقعیت نداره... درد ...

حتمااینکارومیکنم امشب شب قدره حتمادعات میکنم،الان دیگه اصلادردنداری حالاواقعالذت داره؟من فکرمیکنم برازن فقط درده هیچ لذتی نداره

حتمااینکارومیکنم امشب شب قدره حتمادعات میکنم،الان دیگه اصلادردنداری حالاواقعالذت داره؟من فکرمیکنم بر ...

ببین درد بخاطر ترسه... رابطه درد نداره بقول اون دکتره لذتم داره. من ک دچار درد و ترس بودم مال واژینیسموسم بود ن رابطه. مال وسواس فکریم... مث من لابد توی همه می وسواس داری؟ 

ببین شوهرم ی حرفی زد دیدم راست میگه گفت بابا فوقش پاره میشی میریم بخیه میزنیم عین اینا ک میزان... 

هرچند قرار نیس کاری بشی فقط ترس و توهمه... 

اینا رو رعایت کن:

لابریکانت

بی اعتنایی ب اینکه دوس داری بیشتر چجوری باشه پوزیشنتون(این مال وسواسمونه زیادی درگیرش میشیم) و عوضش توجه به اینکه میخوای قربه الی الله بخاطر اینکه همسرت دوس داره یکبارم شده بدون نق نق انجامش بدی ک خوشحال بشه از این موفقیت انجامش بدی

کلا اظهار نظر نکن بزار خودش انجام بده

اشتباهی نزاره بالا نزدیک محل ادرار، پایینتر بزاره راحتت میره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتمااینکارومیکنم امشب شب قدره حتمادعات میکنم،الان دیگه اصلادردنداری حالاواقعالذت داره؟من فکرمیکنم بر ...

لذت داره 

درد بخاطر ترسه ترس نباشه لذت میاد سعی نکن لذت رو القا کنی بخودت تو ترس رو بزار کنار لذت خودش میاد 

اینکه نیگم اصلا ب فکر لذت نباش منظورم اینه یه بار روانی و درگیری ذهنی به درگیریات وسط رابطه اضافه نکن. 

بدن هنگام رابطه دخول قفل میکنه ورابطه غیرممکن میشه نمیتونی دخول داشته باشی بنابراین اقدامم نمیتونی ک ...

یعنی این قفل شدن بدن غیر ارادیه؟؟؟

خب یه سوال به صورت ارادی نمیشه اینجوری قفل کرد؟؟

نمیدونم از کجا به ذهنم رسید ولی مثلا ممکنه جلوی تجاوز رو بگیره ؟؟😐😄

بدن هنگام رابطه دخول قفل میکنه ورابطه غیرممکن میشه نمیتونی دخول داشته باشی بنابراین اقدامم نمیتونی ک ...

عزیزم من ماه اول ازدواج همینجوری بودم .نمیدونستم ی نوع بیماریه.چ روزای مزخرفی بود😟

ببین عزیزم یه مثال کوچولو برات میزنم فکر کن  لبات رو محکم به هم فشار بدی بخوای قاشق رو با فشار بکنی تو دهنت چقدر اذیت میشی حالا فکر کن دهنت رو باز کنی و راحت قاشق بزاری تو دهنت فرقش انقد زیاده ذهنت درد رو ایجاد میکنه و فشاری که خودت به ماهیچه‌ های بدنت میاری وگرنه این یه چیز کاملا طبیعی هست

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
یعنی این قفل شدن بدن غیر ارادیه؟؟؟ خب یه سوال به صورت ارادی نمیشه اینجوری قفل کرد؟؟ نمیدونم از کجا ...

ببین اگه همسر طرف بخواد با زور این کار رو بکنه ممکنه بشه ولی زن به شدت آسیب میبینه چون ماهیچه هاش منقبض میشن توی تجاوز هم اینشکلی هست

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
ببین اگه همسر طرف بخواد با زور این کار رو بکنه ممکنه بشه ولی زن به شدت آسیب میبینه چون ماهیچه هاش من ...

ازبس خودموجمع میکنم ببخشیداینجوری میگم کلی خونریزی داشتم یکبارکه به زوردخول انجام شد