2777
2789

خودت تغییری نکردی هنوز؟

من از نهایت شب حرف میزنم🌑،و از نهایت تاریکی،و از نهایت شب حرف میزنم،اگر به خانه ی من آمدی ای مهربان برایم چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم یه ماه دگیرشم هنوز هم خوب نشدم دکتر رفتم گفت دندون عقلت باید بکشی غذای نرم ابکی بخوری دارم ر ...

8سلام عزیزم شما خوب شدی منم مثل شما هستم اگر راهی پیدا کردی خدا ایشالله خیرت بده به منم کمک کن

سلام عزیزم شما خوب شدی منم مثل شما هستم اگر راهی پیدا کردی خدا ایشالله خیرت بده به منم کمک کن

سلام شما خوب شدی؟ 

بچه ها تروخدا اگه کسی دوچارش هست بگه. یا اگه کسیو میشناسین که اینجوریه. من خیلی علایم دارم. بیشترشم سبکی سر و تپش قلبه. فکم اگه دچار التهاب ششده باشه تکون بدم تپش قلب میگیرم. انگار بدنمو تکون میده 

سلام عزيزم شما خوب شدي؟

سلام دوستم.... خوب که فکر کنم همیشه باهامون هست. یه روز خوبه یه روز اذیت. من که اگه بگیره برام بیجارم میکنه. علایمم خیلی زیاده.... خدانکنه بخندم. یا حرف بزنم زیاد... تو چطوری. علایمت چجوریه

سلام دوستم.... خوب که فکر کنم همیشه باهامون هست. یه روز خوبه یه روز اذیت. من که اگه بگیره برام ...

اي واي عزيزم متوجه ام😭منم يكم فك بالام سفته و اذيتم.. اما بايد بريم پيش ي دكتر خوب عزيزم دكتر سيف الديني خيلي خوبه خيليا خوب شدن تحت نظر ايشون 

اي واي عزيزم متوجه ام😭منم يكم فك بالام سفته و اذيتم.. اما بايد بريم پيش ي دكتر خوب عزيزم دكتر سيف ا ...

ولی ظاهرا این دکتر نیستش زیاد. چی بگم والا. اینقد داستانای مختلف دارم که گاهی اینو فراموش میکنم. میگم کاش فقط همین بود. الان قلبم یه حالت ریپ زدن داره که سرفه میکنم. دکتر قلبم رفتم چیزی نبوده. نمیدونم این چیه به خدا

ولی ظاهرا این دکتر نیستش زیاد. چی بگم والا. اینقد داستانای مختلف دارم که گاهی اینو فراموش میکنم. میگ ...

عزيزم خدا سلامتي بده...منم گوشم وزوز داره اصلا اين سه ماه اخير انقد من اذيت شدم ك نميتونم توضيح بدم نميدونم چم شد يهو دلم واسه زمان عيد و قبل از اون ك خوبه خوب بودم تنگ شده😭امروزم ام ار اي دادم واس وزوزگوشم ك مث اينكه علتش همين مفصل فكه