2777
2789
عنوان

خیانت

285 بازدید | 20 پست

همش فکر میکنم شوهرم بهم خیانت میکنه 

آخه لعنتی کارای مشکوک میکنه

اصن داغونم سرم داره میترکه

از وقتی بچم دنیا اومده اینجوری شده باهام رابطه نداره در صورتیکه قبلا اینطور نبود و تو هر شرایطی حداقل هفته ای یه بار رابطه داشت 

تازه مثلا دوسه ساعت خودشو دیروز گم و گور کرد تاپیک دیروزم هست

فکر کنم از من دلزده شد بخاطر بچه و اینکه نمیتونم مثه قبل به خودم برسم

شاید چون اندامم بهم ریخته

اصلا حوصله و اعصاب برام نمونده دلم میخاد زار بزنم

چقد زندگیه بدون بچه راحت بود الان یکی همش ور دل آدم عر میزنه و تموم وقت آدمو میگیره

نمیدونم چیکارکنم  یه مادر خستم و مشکوک به شوهرم

خیلی دلم گرفته

نگید به خودت برس چون همه ی سعیمو میکنم

مشکل من شک به شوهرمه

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دیگه گلم تیکربارداری وخوشحالی برای مثبت شدن بی بی چک این دردسرهاروهم داره 🙌ببین تامطمئن نشدی ب روش نیارسعی کنی ب خودت برسی وخودت پیشنهادبدی

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
اره دیگه گلم تیکربارداری وخوشحالی برای مثبت شدن بی بی چک این دردسرهاروهم داره 🙌ببین تامطمئن نشدی ب ...

من ذوق نداشتم خدا شاهده اینجوری نبودم

من با تنبلیه شدید تخمدان و اینا یه بار جلوگیری نکردیم و باردار شدم اصن فکرشم نمیکردم

حتی پریودیم با قرص و آمپول بود😪

داغون بودم 

اره دیگه گلم تیکربارداری وخوشحالی برای مثبت شدن بی بی چک این دردسرهاروهم داره 🙌ببین تامطمئن نشدی ب ...

بهش پیشنهادم دادم قبول نکرد😭

حس میکنم جای دیگه نیازاشو برآورده میکنه

ازش بدم اومده

من ذوق نداشتم خدا شاهده اینجوری نبودم من با تنبلیه شدید تخمدان و اینا یه بار جلوگیری نکردیم و باردا ...

گلم ی دکتربرومنم بعدزایمان اینجوری شده بودم این افسردگی وجنون بعدزایمانه ک فقط متخصص میتونه حلش کنه حتی نمیخاستم بچموبغل کنم من البته دکترنرفتم وچندسالی کشیدخودبخودحالم خوب شداماتوبرو

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
بهش پیشنهادم دادم قبول نکرد😭 حس میکنم جای دیگه نیازاشو برآورده میکنه ازش بدم اومده

وای چطورممکنه 😐مرداازخداشونه زنشون بهشون پیشنهادبده.بازم قضاوت نمیشه کردشایدخودش مشکلی پیداکرده روش نمیشه بگه فقط مطمئن شوبعدبعضی چیزاتوزندگی شبیه همن امایهومیبینی اشتباه فکرمیکردیم 

گلم ی دکتربرومنم بعدزایمان اینجوری شده بودم این افسردگی وجنون بعدزایمانه ک فقط متخصص میتونه حلش کنه ...

الان با بچه کنار اومدی ؟

من‌ نتونستم کنار بیام هر دفه گریه میکنه یاد  راحتیام میوفتم که میرفتم تفریح و خواب و خوشی 

الان با بچه کنار اومدی ؟ من‌ نتونستم کنار بیام هر دفه گریه میکنه یاد  راحتیام میوفتم که میرفتم ...

نه متاسفانه طلاق گرفتم دادمش ب شوهرم منم ازبچه متنفربودم ناخداگاه شده بودشوهرمم ک بدبودحالم ازهردوشون بهم خورد😇

وای چطورممکنه 😐مرداازخداشونه زنشون بهشون پیشنهادبده.بازم قضاوت نمیشه کردشایدخودش مشکلی پیداکرده روش ...

نمیدونم بچه رو بهونه میکنه که آره اون بیدار میشه گریه میکنه واسه این حسم رفته

اصلا نمیتونم قبول کنم حرفشو

نه متاسفانه طلاق گرفتم دادمش ب شوهرم منم ازبچه متنفربودم ناخداگاه شده بودشوهرمم ک بدبودحالم ازهردوشو ...

دلت براشون تنگ نمیشه دختر بود یا پسر؟