2777
2789
خبیییلی دلم شکسته خبیییلی  نمیتونی حتی تصورش هم بکنی  احساس آدمی رو دارم که خنگ و احمق ت ...

تو معلم منم بودی خیلی چیزا ازت یاد گرفم یادم نمیره هیچ وقت گفی ادم در قبال دل ادمی ک عاشق کرده مسعوله ولی حالا میبینم ک نه اینطوری نیس ادم با ی خدافظیم میتونه تموم کنه همه چیو مثل کاری ک اون شب با من کردی

هر چه دل تنگت میخواهد بگو🙃پیامت ناشناس میرسه بهم خیالت تخت😉goftino.com/c/RNt5ca
فک میکنی من خیلی خوشحالم الان نه منم شکستم منم خورد شدم منم ادمم احساس دارم همونطوری ک تو داری ولی ب ...

باز رفتی به خاطر من با کی رل زدی🤣🤣🤣🤣🤣

چیه میخوای بگی این مدت بهت نگفتم که برم مچ فلانی رو بگییرم که بفهمی فلانی چطور آدمیه 

ولم کن سر جدت اون سری قبل که باز همین کار رو کردی و کاربریت رو نگفتی چی 

شاید من ساده باشم ولی تو هم زیاد ادعای زرنگیت نشه 

goftino.com/c/5c74T1 بچه ها گفتن از طریق لینک نمیتونن وارد بشن دوباره گذاشتم لینک رو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو معلم منم بودی خیلی چیزا ازت یاد گرفم یادم نمیره هیچ وقت گفی ادم در قبال دل ادمی ک عاشق کرده مسعول ...

درس بعدی که بهت میدم اینه که دلی که شکست دیگه شکسته با هیچ چیز وصل و پینه نمیشه 

goftino.com/c/5c74T1 بچه ها گفتن از طریق لینک نمیتونن وارد بشن دوباره گذاشتم لینک رو 
باز رفتی به خاطر من با کی رل زدی🤣🤣🤣🤣🤣 چیه میخوای بگی این مدت بهت نگفتم که برم مچ فلانی رو بگیی ...

اره اینجوری فک کن همه این حرفا نشون میده پیش زمینه ذهنیت نسبت ب من اشتباهه هروقت احساسی برخورد نکردی و منطقی فک کردی من هستم انقدی ب گردنم حق داری ک باوجود همه این حرفا دلخوریمو بزارم کنار ولی لازمش اینه ک توهم ی قدم ب طرفم برداری

درس بعدی که بهت میدم اینه که دلی که شکست دیگه شکسته با هیچ چیز وصل و پینه نمیشه 

موافقم باهات حالا منم ی درسی دارم برات اگ قابل بدونی

هیچ وقت یکیو زود قضاوت نکن چون به سرت میاد

اره اینجوری فک کن همه این حرفا نشون میده پیش زمینه ذهنیت نسبت ب من اشتباهه هروقت احساسی برخورد نکردی ...

از امضاهات مشخصه چقدر حرمت دوستیمون رو داری 

موافقم باهات حالا منم ی درسی دارم برات اگ قابل بدونی هیچ وقت یکیو زود قضاوت نکن چون به سرت میاد

ممنون از تهدید قشنگت 

نه تو که دو ماه منو مسخره کردی و دروغ گفتی حرمت نگه میذاری 

گیریم همه اینایی ک میگی درست موندم چرا میترسی رودرو شی ی جای کارت میلنگه ک حاضر نشدی حرف بزنی باهام

گیریم همه اینایی ک میگی درست موندم چرا میترسی رودرو شی ی جای کارت میلنگه ک حاضر نشدی حرف بزنی باهام

میدونی مشکل آدم هایی که دروغ میگن چیه 

دیکه هر حرفی بزنن تو ذهنت اینه که این حرفش هم دروغ 

الان دقیقا درمورد تو همینم