2777
2789

باش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@روزتونخوش     سلام خوبی من نیمام ی لحظه اجازه بده حرف بزنم باهات جون من اگ هنوزم برات م ...

سلام ادامه نده لطفا 

دیگه هم برام مهم نیستی 

goftino.com/c/5c74T1 بچه ها گفتن از طریق لینک نمیتونن وارد بشن دوباره گذاشتم لینک رو 
سلام ادامه نده لطفا  دیگه هم برام مهم نیستی

باشه من مهم نیستم این دنیا از روم گذشتی ولی یادت باشه تویی ک به روز قیامت اعتقاد داری جلوتو میگیرم باید جواب این کارتو پس بدی اون روز دیگه به همین سادگی نمیگذرم ازت باید جوابگو باشی...

هر چه دل تنگت میخواهد بگو🙃پیامت ناشناس میرسه بهم خیالت تخت😉goftino.com/c/RNt5ca
باشه من مهم نیستم این دنیا از روم گذشتی ولی یادت باشه تویی ک به روز قیامت اعتقاد داری جلوتو میگیرم ب ...

تو برو فکر دروغ هایی باش که دادی 

نمیخواد فکر من باشی 

goftino.com/c/5c74T1 بچه ها گفتن از طریق لینک نمیتونن وارد بشن دوباره گذاشتم لینک رو 

باش نمیکنم😌

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
تو برو فکر دروغ هایی باش که دادی  نمیخواد فکر من باشی

کدوم دروغ؟؟بشکنه این دست ک نمک نداره این همه بهت خوبی کردم اخرشم اینطوری جوابمو دادی دستت درد نکنه

کدوم دروغ؟؟بشکنه این دست ک نمک نداره این همه بهت خوبی کردم اخرشم اینطوری جوابمو دادی دستت درد نکنه

یه نگاه به تاریخ عضویتت کنی می فهمی کدوم دروغ 

یه نگاه به تاریخ عضویتت کنی می فهمی کدوم دروغ 

هه اگ دلیلشو میدونستی چیه ک ازخجالت اب میشدی الان عوض اینک طلبکار باشی ازم

هه اگ دلیلشو میدونستی چیه ک ازخجالت اب میشدی الان عوض اینک طلبکار باشی ازم

آره میدونم چالش بود و خواستم سوپرایزت کنم 

ولم کن بابا 

تو کی گوش های من رو روی سرم دیدی که خودم ندیدم 

آره میدونم چالش بود و خواستم سوپرایزت کنم  ولم کن بابا  تو کی گوش های من رو روی سرم دیدی ...

ربطی ب چالش نداره اون بحثش جداس وقتی چیزی نمیدونی قضاوت نکن تموم