2777
2789
عنوان

مادرایی که دوتا بچه دارن بیان

94 بازدید | 8 پست

من بچه ندارم یه حسی هست که در تموم مادرا دیدم میخواستم دلیلشو بپرسم چون واقعا برام سواله چرا یه مادر رو یکی از بچه ها یه حسی داره که نمیتونه کوچکترین ناراحتیشو ببینه و تمام کارای بدشو خوب میبینه و کلا نظر مثبتی به اون بچه داره حرفاش خیلی روش تاثیر میذاره ولی نسبت به بقیه بچه ها اینجوری نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوتا دارم جفتشونم دوس دارم ولی دخترم خیلی دلبری میکنهههه بیشتر به دلم میشینه

من خودم دخترم ولی برادر ندارم تو خانواده همسرم خیلی هوای دخترارو دارن از این مساله خیلی دلم خونه 

من احساس میکنم بچه بعدی بیارم نمیذارم آب تو دل دختر بزرگم تکون بخوره،نمیدونم شاید اونموقع اینجوری نب ...

اشتباه میکنی مامان منم همین طوری بود ولی ناخواسته دختر بعدیش براش عزیزتر شد 

مثلا من مادرم بعد از دوبار سقط جنین و تهدید به طلاق برادرم را باردار شد و برادرم شد امید زندگیش

تو بچگی یا بیماری گرفت که مامانم بیشتر بهش توجه کرد 

برای موفقیتش خیلی تلاش کرد

البته از ماهم کم نزاشت

من الان که مادرم درکش میکنم

اگر خانمی از طرف همسرش حمایت عاطفی مناسب داشته باشه به بچه هاش دلبسته نمیشه

بچه های اول یه جور دلبستگی بوجود میارن

بچه هایی هم که ناخواسته بودن و والدین تلاش کردن سقط کنن ولی بچه ها موندن به خاطر یکم عذاب وجدان یه جور دیگه عزیزن

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
اشتباه میکنی مامان منم همین طوری بود ولی ناخواسته دختر بعدیش براش عزیزتر شد 

والا چ بگم خب طبیعیه یکم.ولی امیدوارم من هیچ تبعیض ناسالمی ایجاد نکنم،الا در موردی ک باعث رشد خودشون باشه،