باهم بحثمون شده بود سر ی موضوع بیخودس بعدش باهم قهر کردیم گفتم هر دفعه اون اومده منت کشی این دفعه من برم بعد ۵ روز ی پیامک عاشقانه دادم بهش جوابی نداد منم برداشتم کلا هرچیزی که ازش داشتم عکس و شماره و اینا همشونو پاک کردم😐😐😐😐
دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
صلوات😐😂 والا گفته بود بهم هر جا میری بگو اطلاع داشته باشم منم بهش گفتم میخوام برم خونه دوستم ی دف ...
😅😅
ای بابا این پسرا کلا دوس ندارن ما جایی بریم ماهم بخاییم جایی بریم قبلش باید بهش بگم بعدم بگه نه اینقدر میگم تا راضی بشه😁البته دلیل میارم جایی برا نگرانی نیس
😅😅 ای بابا این پسرا کلا دوس ندارن ما جایی بریم ماهم بخاییم جایی بریم قبلش باید بهش بگم بعدم بگه ن ...
منم دلیل اوردم گفتم جای بعدی نمیرم ک ولی پاشو کرد تو یه کفش گفت ن که ن بمون خونه😐گفت اگه رابطمدن رو دوست داشته باشی نمیری منم دیدم ی جور تهدیده که اگه بری رابطمون تموم رفتم 😐
دوتامونم ۲۳
دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
منم دلیل اوردم گفتم جای بعدی نمیرم ک ولی پاشو کرد تو یه کفش گفت ن که ن بمون خونه😐گفت اگه رابطمدن رو ...
خخخ ای بابا لج نکن دختر اگر واقعا عاشقشی بعضی جاها ب دلش راه بیا چون عشقشی بزار بفهمه حرفش برات مهمه بالاخره پسرا تو این چیزا حساسن بعضی وقتا یکم کوتاه بیای بد نیس