2777
2789
عنوان

عشقم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 53 پست
در مقابل پیام عاشقانه، هر عاشقی دلش به درد نیاد، یعنی کلا منتظره میام هستش، و حتما باید احساسی جواب ...

میشه بیان خصوصی من کمکم کنین🙏🏻🙏🏻

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
اگه میخواست شروع کنه جواب پیامک عاشقانم رو میداد ۵ سال باهم بودیم از راه دور میومد ب دیدنم  ا ...

اون دوباره برمیگرده حتمن یه مشکلی واسش پیش اومده یا حالو هواش خوب نیس میخواد یکم تو خودش باشه یا اینکه اصلن میخواسته بره دعوارو بهونه کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری ۵ روز از هم بی خبر میمونین؟ 🙁من عشقم با اینکه سربازه اگ بحث کنیم م اینقدر حرف میزنیم تا دلخور ...

صلوات😐😂

والا گفته بود بهم هر جا میری بگو اطلاع داشته باشم منم بهش گفتم میخوام برم خونه دوستم ی دفعه گفتش نرو منم رفتم قهر کردیم😐

ما قهر تا یک ماهم داشتیم

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
در مقابل پیام عاشقانه، هر عاشقی دلش به درد نیاد، یعنی کلا منتظره میام هستش، و حتما باید احساسی جواب ...

اره عزیزم کلا دیگه برام مهم نیس هنوز ۲۳ سالشه باید ۳_۴سال دیگه ام صبر میکردم 

صلوات😐😂 والا گفته بود بهم هر جا میری بگو اطلاع داشته باشم منم بهش گفتم میخوام برم خونه دوستم ی دف ...

😅😅

ای بابا این پسرا کلا دوس ندارن ما جایی بریم ماهم بخاییم جایی بریم قبلش باید بهش بگم بعدم بگه نه اینقدر میگم تا راضی بشه😁البته دلیل میارم جایی برا نگرانی نیس

چجوری تا یک ماه🤕 چند سالتونه دوتاتون؟

صلوات😐😂 والا گفته بود بهم هر جا میری بگو اطلاع داشته باشم منم بهش گفتم میخوام برم خونه دوستم ی دف ...

اگه واقعا عاشقید دوره سربازیش تنهاش نزار..دوره خیلی سختیه براش اون تو فشاره اگه الان کنارش نباشی درکش نکنی تا ابد یادش می مونه..

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
چ کم 😂بیخیالش شو الانم یکی از تاپیک هات رو خوندم ب نظرم پسر خوبی نباشه🙁

😂😂😂آره رفت به درک به یه ورم

ولی خب خیلی دوسش داشتم☹️👌🏻

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
اون دوباره برمیگرده حتمن یه مشکلی واسش پیش اومده یا حالو هواش خوب نیس میخواد یکم تو خودش باشه یا این ...

ن اهل رفتن نبود 

ولی ب هر حال من دارم فکر میکنم با خودم ک اگه ام برگرده شروع نکنم دوباره باهاش 

اگه واقعا عاشقید دوره سربازیش تنهاش نزار..دوره خیلی سختیه براش اون تو فشاره اگه الان کنارش نباشی درک ...

عشق من سربازه  من اصلا تنهاش نمیزارم غر میزنم بعصی وقتا اونم بخاطر فشار روحی ک رومه ولی تنهاش نمیزارم امیدوارم زودتر بهم برسیم 🙁

😅😅 ای بابا این پسرا کلا دوس ندارن ما جایی بریم ماهم بخاییم جایی بریم قبلش باید بهش بگم بعدم بگه ن ...

منم دلیل اوردم گفتم جای بعدی نمیرم ک ولی پاشو کرد تو یه کفش گفت ن که ن بمون خونه😐گفت اگه رابطمدن رو دوست داشته باشی نمیری منم دیدم ی جور تهدیده که اگه بری رابطمون تموم رفتم 😐

دوتامونم ۲۳

منم دلیل اوردم گفتم جای بعدی نمیرم ک ولی پاشو کرد تو یه کفش گفت ن که ن بمون خونه😐گفت اگه رابطمدن رو ...

خخخ ای بابا لج نکن دختر اگر واقعا عاشقشی بعضی جاها ب دلش راه بیا چون عشقشی بزار بفهمه حرفش برات مهمه بالاخره پسرا تو این چیزا حساسن بعضی وقتا یکم کوتاه بیای بد نیس

اگه واقعا عاشقید دوره سربازیش تنهاش نزار..دوره خیلی سختیه براش اون تو فشاره اگه الان کنارش نباشی درک ...

من خواستم شروع کنم بهش ی پیامک عاشقانه فرستادم توقع داشتم در جوابش حتی یه نقطه برام بفرسته هیچ کاری نکرد 

منم اخرش آخر شب نوشتم ببخشید مزاحمت شدم برای همیشه خدافظ 

بعدم عکس و شمارشو پاک کردم

عشق من سربازه  من اصلا تنهاش نمیزارم غر میزنم بعصی وقتا اونم بخاطر فشار روحی ک رومه ولی تنهاش ن ...

افرین درستش همینه واقعا واسه پسرا سخته تحت فشارن اگه الان تو این دوره سخت کنارشون باشین تا اخر یادشون می مونه

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
😂😂😂آره رفت به درک به یه ورم ولی خب خیلی دوسش داشتم☹️👌🏻

دوست داشتن مهمه ولی بعد ازدواج خیلی مهم تره

انشالله هر چی به صلاحته برات پیش بیاد 😍😍