2777
2789

من بدم میاد ایییییی،مواظب باشین جای تمیزو معتبر برین یه بنده خدایی تتو زد تو آرایشگاه هپاتیت گرفت

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شیش تا دارم و به بعدیا فک میکنم😂⁦✋🏼⁩

ببینمممم😢🙊

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃
راسته گواهی نامه نمیدن 😐

تا جایی که من میدونم و دیدم هیچ مشکلی برای این مورد وجود نداره

۱ الی ۲ جلسه میری پیش روانپزشک
اونم اگه تتو هات معلوم باشه و توی چشم باشن وگرنه توی نگاه اول اگه دیده نشه اصلا ازت سوال هم نمیپرسن

من خیییلی دوس دارم ولی نمیدونم چه طرحی بزنم کجا انجام میدن ارایشگر یا چی کجای بدنم بزنم خو ...

یه پلتفرم هست به اسم سوزن اونجا میتونی به راحتی تتو بزنی همه کار هاش هم آنلاین انجام میشن

من نمیتونم لینک بزارم

توی گوگل سرچ کن پلتفرم سوزن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز