ددددددر مدیر عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 187 عنوان تتو | مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 24 پست بچه ها هر کی دلش میخواد تتو بدن بزنه بیاد داخل 1400/02/11 | 11:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6861 من بدم میاد ایییییی،مواظب باشین جای تمیزو معتبر برین یه بنده خدایی تتو زد تو آرایشگاه هپاتیت گرفت برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
kimikimam عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 6834 شیش تا دارم و به بعدیا فک میکنم😂✋🏼 ARE YOU DUMB?? ...STUPID
asal_ap عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 2141 شیش تا دارم و به بعدیا فک میکنم😂✋🏼 ببینمممم😢🙊 تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃. تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃
یلدای۹۹ عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 774 لا اله الا الله. امان از دوران آخرالزمان و زنان آن چه ربطی داره ؟چرا اینقدر بزرگش میکنین؟یه طرحه دیگه
محدثههههههههههههه عضویت: 1404/11/17 تعداد پست: 5 راسته گواهی نامه نمیدن 😐 تا جایی که من میدونم و دیدم هیچ مشکلی برای این مورد وجود نداره۱ الی ۲ جلسه میری پیش روانپزشک اونم اگه تتو هات معلوم باشه و توی چشم باشن وگرنه توی نگاه اول اگه دیده نشه اصلا ازت سوال هم نمیپرسن
محدثههههههههههههه عضویت: 1404/11/17 تعداد پست: 5 من خیییلی دوس دارم ولی نمیدونم چه طرحی بزنم کجا انجام میدن ارایشگر یا چی کجای بدنم بزنم خو ... یه پلتفرم هست به اسم سوزن اونجا میتونی به راحتی تتو بزنی همه کار هاش هم آنلاین انجام میشن من نمیتونم لینک بزارم توی گوگل سرچ کن پلتفرم سوزن
محدثههههههههههههه عضویت: 1404/11/17 تعداد پست: 5 موادی که ارایشگرا میزنن دوام داره بنطرت؟ همینایی که هاشور قاب سایه میزنن تتوهم میتونن بزنن؟ آرایشگر ها انتخاب خوبی نیستن چون خطر بهداشتی داره برو پیش کسی که اینکاره باشه