2777
2789
عنوان

جابه جایی

85 بازدید | 4 پست

خانومای گل سلام 

من میخواستم برای ی نفر ۷۰ میلیون پول جابجا کنم 

ک کافی نت برای ۱ میلیون ۵ هزار میگیره 

گفتم ببینم بانک ببرم انجام میده 

اونام کارمزد میگیرن 

ممنون میشم پاسخ بدید

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
نه بابا ببر بانک ، 

انجام میدن 

اونام پول کم میکنن

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انجام میدن  اونام پول کم میکنن

والا تااونجا که من می‌دونم و رفتم انجام دادم نه پولی نمیگیرن اگه بانک مبدا و مقصد یکی باشه، اگرم نباشه یه کارمزد جزئی میگیرن ،این بنده خدا ۱میلیون ۵هزار حساب می‌کنه یعنی ۷۰میلیون میشه ۳۵۰ هزار، عمرا بانک اینقد بگیره

کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍

بانک با روش پایا یا ساتنا(دقیق نمیدونم کدوم)انجام میده بالای ۵۰ م همون لحظه میره حسابش  کارمزد هم از ما که نگرفت

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید .