2777
2789

مژه هام خیلی کم پشته و لابه لاش کچلی هم داره . ریمل هم میزنم اصلا انگار نه انگار .خیلی مژه هام کمن.

دکتر هم میشناسین معرفی کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه فهمیدی منم لایک کن

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

اخه کی مژه خوشگلو ب جارو تشبیه میکنه بانوووو

ی قوطی خالی ریملو تمیز بشور و خشک کن توش روغن زیتون وکرچک بریز هرشب بزن ب مژه هات

صبور ،مثل درختی که درآتش میسوزدوتوان گریختن ندارد

من هشت سال پیش به مدت سه ماه هر شب ویتامین آ چشمی زدم الان بعد هشت سال هنوز مژه هام حسابی پر و بلنده جوری که یبار ینفر که مژه میکاشت داشت بلیغ کارشو میکرد ب من اومد بگه توام بیا یهو خودش تعجب کرد گفت ن تو نیا 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

یه جارو دستی بگیر با چسب بچسبون رو پلکت 😐 

بی مزه هم خودتی ۷ صبح در همین حد در توانمِ 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

میخوام چنتا نکته زیبایی بگم

1⃣وقتی برنج رو ابکش میکنید یکمی ازابشو بریزید داخل یه اسپری صبح و شب اسپری کنید رو صورت خیلی نرمو سفید میکنه وهمین طور صورتو پر میکنه

2⃣من اصلا ازریمل استفاده نمیکنم به جاش جای ریمل خالی رو شستم بعدش الوورا رو ابشو گرفتم ریختم داخل قوطی ریمل وازش استفاده میکنم هم. تقویت کنندس هم مژه هارو بلند میکنه

ممنونم امیدوارم این دوتا ایده م به کارتون بیاد

اینکه رشد مژه هاتون زیاد بشه روغن کرچک و روغن زیتون و روغن نارگیل و وازلین و یه دونه قرص ویتامین Eرو قاطی کنید و داخل همون ریملتون ک استفاده میکنید بریزید و حسابی با فرشه ی ریمل هم بزنید  اینجوری هم ریمل زدید هم مژه هاتون پر و بلند میشه . زیاد نریزید در حد نصف قاشق چایخوری از مخلوط همه ی مواد . البته هر کدوم از اینارو نداشتید میتونید حذف کنید اما اگه همه ش باشه عالی میشه