2777
2789
عنوان

درمان تخمدان پلی کیستک فوق العاده مقاوم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 25 پست
مثلا برا شش ماه قرص میده فقط با قرصا مرتبی بعد قط قرصا دیگ هیچ پریود نمیشی یا باید امپول بزنی یا قرص ...

آره متاسفانه اما قرص متفورمین میگفتن خیلی خوبه برای منظم شدن البته با تجویز پزشک باید خورد

💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💙
طب اسلامی رفتم میگ درمان میشه ولی باید تمام خوراکت عوض بشه حتی نمکت...خیلی سخته من ی مدت بیشتر نتونس ...

درست بشو نیست ...کاش ی دکتر بود پا به پامون حرف میزد 

الهی به امید تو نه به امید خلق روزگار💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه دیگ داشتم که چه اهمیتی داشت پری بشم نشم تازه خوشحالم بودم که نمیشم راحتم ولی الان هر ماه میاد و م ...

وای چه بد حتمن برو پیش یه متخصص این همه بودن و بچه دار شدن امیدت کم نباشه 

💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💙

برای درمان تخمدان پلی کیستیک این روش عااالی جواب میده ......عرق رازیانه و عرق بومادران رو تهیه کنید صبح ناشتا عرق رازیانه  و شب موقع خواب عرق بومادران  به اندازه یک فنجان مصرف کنید بعد یک ماه تاثیرش رو ببینید واقعا معجزه می‌کنه.من خودم با این روش ریزش موی چننند ماهم کاملا رفع شد بعد از ۱۵ روز خیلی کم شده بود کامل تاثیرش رو به چشم میدیم.. .‌دوستم که باردار نمیشد بعد یک ماه خدا دامنشو سبز کرد..ان شاالله براتون مفید بود برای منم دعا کنید. هم تنبلی رو از بین می‌بره هم کیست رو ...

نکته::

فقط دوستایی که تخمدان پلی کیستیک دارن استفاده کنن برای کیست سینه خوب نیست.

بچه ها اینو انجامـبدید برای باردار شدنه یه وقت ،نگید نه فایده نداره انجامش بدید.التماس دعا.اینو تا فردا وقت دارید به هرکی بچه دار نمیشه اطلاع بدید لطفا https://www.ninisite.com/discussion/topic/6386202/اونایی-که-بچه-میخاین-فردا-وقتشههههه?postId=188394894

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
برای درمان تخمدان پلی کیستیک این روش عااالی جواب میده ......عرق رازیانه و عرق بومادران رو تهیه کنید ...

ممنون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز