2777
2789
عنوان

اونایی که بچه میخاین فردا وقتشههههه 😍❤

| مشاهده متن کامل بحث + 3177 بازدید | 212 پست
عزیزم کامل بخون به ایه ۵۰رسیدی نیت کن باردار شدی سال دیگ همین روز سیب موقع افطار پخش میکنی بعد بقیشو ...

ممنون.بعد بقیه ی چیو بخونم?? اخر حرفاتون گفتید 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم شما گفتی سیبارو که پخش کردی بقیشو بخون، اول گفتید کامل بخونم اما اینجا به شک افتادم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ممنون.بعد بقیه ی چیو بخونم?? اخر حرفاتون گفتید 

به ۵۰رسیدی نذرتو کردی ادامه سوره رو بخون عزیزم سوره شوری۵۳ایه هس

بیا چهار کلمه حرف حساب بزنیم🙂💛من،عجیب!دوست:)دارم.‌‌.‌🤒💛
عزیزم شما گفتی سیبارو که پخش کردی بقیشو بخون، اول گفتید کامل بخونم اما اینجا به شک افتادم

نه عزیزم سیب ک نمیخاد پخش کنی نذر میکنی وقتی باردار شدی هرسال روز۲۵رمضان سیب پخش میکنی

به ۵۰رسیدی نذرتو کردی ادامه سوره رو بخون عزیزم سوره شوری۵۳ایه هس

ممنون خدا خیرتون بده.لطف کردی عزیزم.ببخش خیلی خستت کردم😘😘😘😍😍🙏🙏

ممنون خدا خیرتون بده.لطف کردی عزیزم.ببخش خیلی خستت کردم😘😘😘😍😍🙏🙏

فدات گلم حاجت روا شی به حق این شبا واست دعا میکنم فردا 😍❤

نه عزیزم سیب ک نمیخاد پخش کنی نذر میکنی وقتی باردار شدی هرسال روز۲۵رمضان سیب پخش میکنی

آهان.ممنون.ان شاءالله🙏😍😘

فدات گلم حاجت روا شی به حق این شبا واست دعا میکنم فردا 😍❤

خیر ببینی عزیزم.اسمم منصورست🙏😍😘😘

@عشقمهشوهرم     @منتظرررررظهور    

ممنونم عزیزم چشم حتما😍😍😍

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

@منتظرررررظهور     @عشقمهشوهرم    

ممنونم گلم مرسی ک بیادم بودی😘

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

@مامان_آینده_هستم  بیا عشقم

@منتظرررررظهور     @عشقمهشوهرم    

ممنونم عزیزم... ان شاءالله انجام میدم... دعام کن توروخدا

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
عزیزم من شنیدم شب ۱۹ینی از بعد اذان مغرب تا ۱۲شب بعضیا میگن روز هم میشه حالا واسه محکم کاری میتونی ف ...

مرسی گلم. توکل بخدا 

ان شاء الله دامن همه سبز بشه. خدا حاجت دلتو بده

محتاج دعاهاتونم

خانه پِدَری بِهِشتِ این دُنیاست..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز